Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus Shara tatălui ei cu puţin timp înainte să moară. Mărturia părintelui ar putea „lumina” cazul tragic

Ce i-a spus Shara tatălui ei cu puţin timp înainte să moară. Mărturia părintelui ar putea „lumina” cazul tragic

shara

O elevă de 16 ani a murit, în judeţul Neamţ, la scurt timp după întâlnirea avută cu un tânăr de 19 ani, cunoscut pe Internet.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele din spatele decesului neașteptat al tinerei.

Ce i-a transmis Shara tatălui ei

Tânăra de doar 16 ani, Shara, a ajuns în județul Neamț pentru un concurs școlar, însă nimeni nu presimțea ce tragedie se va întâmpla. Se pare că fata a fost așteptată de un băiat, alături de care a ajuns la locuința lui unde au întreținut relații intime.

În toiul nopții, tânărul și-a sunat mama pentru a o anunța că fata sângerează și este inconștientă, iar femeia a anunțat autoritățile. În urma expertizei medico-legale, se pare că fata a suferit o ruptură de vagin, care i-a provocat moartea.

Experții au anunțat și că eleva consumase substanțe interzise. Tatăl îndurerat al fetei a făcut primele declarații cutremurătoare.

Ea a ajuns la 10 jumătate. A zis că prietena ei doarme și a zis că își face un duș și că urmează să se culce. A fost preluată de la gară de acest băiat în jurul orei 21 și a plecat cu mașina băiatului”, a declarat tatăl Sharei.

Fata ar fi fost virgină

Săptămâna viitoare, tatăl tinerei va da noi detalii anchetatorilor pentru a se afla cu exactitate circumstanțele în care tânăra a plecat din București și a sfârșit în mod tragic, ucisă de o supradoză.

Fiica mea- este unicul nostru copil – nu consuma droguri și era virgină. Bag mâna în foc pentru asta. Eu cred că drogul i s-a administrat cu forța sau i s-a administrat fără să știe, pentru a fi folosită apoi în scop sexual.

Luni am fost la casa în care s-a petrecut nenorocirea și mama băiatului mi-a arătat înregistrări din noaptea aceea, de pe camerele de supraveghere din locuință.

Se vede cum vine băiatul cu fiica mea, stau un pic prin casă, apoi intră în camera lui. Ce s-a întâmplat acolo nu pot să știu, însă se vede că mergea pe picioarele ei și nu avea nicio problemă. Acolo în cameră s-a întâmplat ceva.

Bănuiesc că l-a cunoscut pe băiat pe Internet. Nu știam că-l cunoaște. Din ce am reușit să aflu, ea a ajuns în gara din Piatra Neamț, duminică, în jurul orei 21.

Acolo a fost așteptată de acest băiat, care a luat-o cu mașina. Nu știu unde a fost cu ea 3 sau 4 ore până au ajuns la locuința din Dumbrava Roșie„, a declarat bărbatul pentru tvmneamt.ro.

Tatăl îndurerat susține că nu este nevoie decât de o secundă pentru a dizolva în orice pahar o substanță periculoasă.

Între timp, Mateo și alți doi tineri implicați au fost reținuți, fiind cercetați pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu, dar și al altor persoane. După tragedie, instanța a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: