Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus sora Cruduței croatului? Discuția surprinsă în fața blocului

Ce i-a spus sora Cruduței croatului? Discuția surprinsă în fața blocului

GALERIE FOTO (2)

Ieri, la câteva ore după incidentul violent dintre Cruduța și iubitul croat, sora vedetei TV a fost surprinsă discutând cu bărbatul. Discuția dintre Ana Crudu și bărbatul a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro. Iată, așadar, ce și-au spus cei doi!

Discuția purtată de sora Cruduței cu croatul

Paparazzi Spynews.ro i-au surprins pe sora Cruduței și pe iubitul croat în fața blocului în care locuiește vedeta TV. Ana Crudu, însoțită de iubitul ei, a încercat să recupereze telefonul surorii sale. Pesemne, croatul păstrase telefonul și refuza să-l înapoieze. În discuția filmată, cei trei apar certându-se asupra acestui obiect. „Dacă vrei probleme, stai aici și așteaptă poliția. Dacă nu vrei probleme, dă-ne telefonul. Te-am rugat frumos să ne dai telefonul. (…) Să-i luăm telefonul măcar. (…) Crezi că dacă ai bani poți să cumperi tot și pe toți?”, este auzit iubitul Anei Crudu spunându-i croatului.

Croatul a înmânat telefonul autorităților

Toată discuția a fost purtată în fața blocului în care Daniela Crudu locuia cu iubitul croat. Bărbatul se afla la mașină, însă nu putea pleca fiindu-i blocat accesul. Ulterior acestei discuții, croatul este filmat încercând să plece cu taxi. Polițiștii l-au surprins, însă, în fapt și l-au condus către secție. Acolo, bărbatul a declarat despre cele întâmplate și a înmânat telefonul vedetei TV. Momentan, nu se știe dacă bărbatul va trebui să plătească în fața legii, dat fiind faptul că Daniela Crudu nu a vrut să depună nicio plângere.

discuția purtată în fața blocului
Ana Crudu și iubitul său au discutat cu croatul în fața blocului.

Tatăl vedetei TV a declarat că nu-l cunoaște pe bărbat și că nu știe ce a dus la această altercație dintre cei doi. „E bine. Mi-a zis sora ei că e bine, fata e bine. Nu știu care a fost motivul. Nu știu cine este acest om, nici nu vorbește românește, nu știu nimic”, a spus tatăl fostei asistente TV pentru spynews.ro.

Iubitul violent a facut primele declaratii

”Mi-a spus că dacă Daniela are nevoie de ceva, de bani, să-l sune. El nu consideră că e grav ce a făcut. A spus că dacă o bătea, nu mai ieșea din spital”, a povestit Ana, sora Danielei Crudu.

Va reamintim ca Daniela Crudu a ajuns în această dimineață, de urgență, la spitalul Universitar. Fosta asistentă de televiziune ar fi fost bătută chiar de iubitul ei. Presa anunță că vedeta a suferit multiple traumatisme în urma actului de violența.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: