Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-ar fi rezervat soarta lui Stephan Pelger conform lui Carmen Harra. Numerologul a vorbit despre moartea tragică a creatorului de modă

Ce i-ar fi rezervat soarta lui Stephan Pelger conform lui Carmen Harra. Numerologul a vorbit despre moartea tragică a creatorului de modă

carmen harra si stephan pelger

Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane care dețin informații în domeniul numerologiei, a calculat cifra destinului în cazul regretatului Stephan Pelger și a dezvăluit că acesta ar fi putut trăi până la o vârstă venerabilă dacă ar fi găsit tăria necesară de a lupta împotriva gândurilor negre care l-au chinuit atât de mult, de-a lungul timpului.

Carmen Harra susține că Stephan Pelger ar fi putut trăi până la o vârstă onorabilă

Conform lui Carmen Harra, creatorul de modă Stephan Pelger ar fi putut să trăiască chiar și mai mult decât regretata Tina Turner dacă nu ar fi fost măcinat de problemele de sănătate care l-au făcut să nu se mai bucure de viață.

Stephan nu a ascuns nimănui faptul că era chinuit de o depresie cruntă și că fusese internat pentru prima dată la 10 ani într-un centru de psihiatrie. În ultima perioadă de timp, depresia și insomnia erau cele care nu-i dădeau pace, iar creatorul de modă lua chiar și 40 de pastile pe zi în încercarea de a funcționa normal.

„El avea codificarea 8 și totodată un careu de 8, de trei ori 8, născut într-o zi de 8 și a plecat tot într-o zi de 8, la aproape 44 de ani, care înseamnă, redus la o cifră, tot 8. Toți putem alege când să plecăm din această lume, iar el se pare că asta a făcut pentru că, numerologic, era longeviv, ar fi trăit mai mult decât Tina Turner. La acest deznodământ au contribuit problemele lui psihice, despre care a tot spus public, care l-au împiedicat să găsească echilibrul emoțional care sa îl motiveze să trăiască. Totodată, a avut multe lecții de viață, pe care nu a reușit să le învețe și asta a contribuit la acest deznodământ dramatic. Dumnezeu să îl odihnească!”, a povestit Carmen Harra, conform Impact.ro. 

Stephan Pelger a fost internat de mai multe ori în centrele de psihiatrie

Stephan Pelger nu a ascuns niciodată faptul că se confrunta cu probleme de ordin emoțional. De altfel, el a declarat cu sinceritate că avea 10 ani atunci când a trecut pentru prima dată pragul unei clinici de psihiatrie.

A urmat numeroase scheme de tratament, însă vindecarea la care a sperat a întârziat să apară. Avea zile în care se simțea bine, dar și perioade în care se străduia dimineața pentru a se ridica din pat și a efectua cele mai banale activități.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: