Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-ar fi zis o mamă româncă lui Jill Biden? Prima doamnă a Americii a dezvăluit conversația dintre ele

Ce i-ar fi zis o mamă româncă lui Jill Biden? Prima doamnă a Americii a dezvăluit conversația dintre ele

Jill Biden, prima doamnă a Americii, a vizitat săptămâna trecută România, ocazie cu care a participat la câteva întruniri oficiale, unde a stat de vorbă atât cu Carmen Iohannis, cât și cu alți membri ai guvernului României. Reîntoarsă în SUA, ea și-a amintit de o conversație cu o mamă româncă. Iată ce și-ar fi spus cele două!

Mesajul lui Jill Biden după vizita din România

Vineri, prima doamnă a Americii a sosit în România pentru o serie de întruniri oficiale. Mai întâi, a vizitat baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde a luat masa cu soldații americani, iar apoi a călătorit spre București. Acolo, ea a fost așteptată de prima-doamnă a României, Carmen Iohannis, dar și de alți membri ai guvernului României și refugiați ucraineni.

Reîntoarsă în America, Jill Biden a postat pe Twitter un mesaj referitor la vizita sa în România. Ea a relatat că s-a întors acasă cu zeci de povești ale mamelor și copiilor întâlniți în turneul european. „Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe”, a scris Jill Biden. ”Ne angajăm să sprijinim Ucraina, poporul ucrainean şi aliaţii şi partenerii noştri”, a adaugat Jill Biden.

Jill Biden, întâlnire riscantă cu Olena Zelenska

Imediat după vizita din România, Jill Biden a mers s-o întâlnească pe soția președintelui ucrainean într-un oraș din vestul Ucrainei, aflat la granița cu Slovacia. Cele două au vizitat o școală și au stat de vorbă cu mai mulți copii ucraineni, precum și cu locuitorii strămutați din vestul țării.

Vizita lui Jill Biden în Ucraina nu a fost anunțată anterior din motive de securitate: „Vizita Primei Doamne a SUA nu a fost anunțată anterior, din motive de securitate. Este o raritate ca soțiile președinților americani să viziteze zone de război, așa cum este Ucraina”, spune Andrei Negusiu, jurnalist Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: