Redactia.ro
Home » Știri » Ce-i așteaptă pe românii care nu dețin un card bancar? George Simion: „Devii sclavul lor”

Ce-i așteaptă pe românii care nu dețin un card bancar? George Simion: „Devii sclavul lor”

Ce-i așteaptă pe cei care nu dețin un card bancar? George Simion: „Devii sclavul lor”

Ce-i așteaptă pe cei care nu dețin un card bancar? George Simion, liderul partidului AUR, trage un semnal de alarmă referitor la un posibil control asupra banilor pe care românii îi dețin. Acesta este de părere că se urmărește limitarea tranzacțiilor cu bani cash de către anumite entități bancare. Iată ce-i așteaptă pe românii care nu dețin un card bancar!

George Simion: „Devii sclavul lor”

George Simion este de părere că băncile străine au interese ce urmăresc controlul asupra banilor pe care românii îi dețin și că statul trebuie să intervină:

„S-au înțeles toți între ei, devii sclavul lor. Statul trebuie să intervină!  Consiliul Concurenței a spus acest lucru. Avem companii străine aici, care nici măcar nu au sediu în țara asta, care doar își desfășoară activitatea aici”, a spus George Simion, în platoul România TV, oferind exemplul unei bănci originară din Olanda, despre care spune că ar fi dublat ratele românilor, iar întreg profitul s-ar fi dus în țara de origine a băncii.

George Simion: „Ar trebui să fie un prag suportabil pentru populație”

George Simion este de părere că și statul ar putea fi implicat în aceste interese extrem de profitabile:

„Trebuie să vă conformați altfel sunteți executat, așa a dictat Parlamentul. Avem multe instituții de control care nu îndrăznesc să intervină (…) BNR are o dobândă de referință, după care băncile ar trebui să se ia (pentru ROBOR – n.r.). Ar trebui să fie un prag suportabil pentru populație. Dacă nu-ți convine un operator bancar, te muți la altul, pentru că ești în capitalism. Dar dacă s-au înțeles toți între ei, devii sclavul lor. Statul trebuie să intervină!

E un plan al globaliștilor, de a ne controla și a introduce o monedă digitală. Parlamentari de la PSD, precum Ștefan Radu Oprea și Tuță, de la PNL, au un proiect care va trece repede prin Parlament, spun ei. Fiecărui român i se va aloca un cont bancar. Se va limita numărul tranzacțiilor cu numerar. Până acum, în Italia era 1.000 euro. Noul guvern conservator, al Giorgiei Meloni, va interveni. Va fi ridicată limita la 5.000 – 10.000 de euro. Noi facem conturi bancare pentru bănci antiromânești, care exportă banii românilor munciți din greu”, a mai comentat liderul AUR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: