Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi dă Bianca Drăgușanu fiicei sale de mâncare! Micuța are voie să mănânce nesănătos

Ce îi dă Bianca Drăgușanu fiicei sale de mâncare! Micuța are voie să mănânce nesănătos

GALERIE FOTO (5) Ce îi dă Bianca Drăgușanu fiicei ei de mâncare! Micuța are voie să mănânce nesănătos

Ce îi dă Bianca Drăgușanu fiicei ei de mâncare! Vedeta o lasă pe micuța Sofia să mănânce absolut orice, chiar dacă mâncarea nu e cea mai sănătoasă. 

Ce îi dă Bianca Drăgușanu fiicei ei de mâncare! Micuța are voie să mănânce nesănătos

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare TV are o carieră de invidiat și muncește mult pentru a-și permite luxul și opulența cu care se afișează tot timpul. Pe lângă cariera sa, aceasta se descurcă minunat și în rolul de mamă.

Recent, fosta soție a lui Alex Bodi a postat mai multe filmulețe pe contul său de Instagram, în care apare micuța Sofia, fiica ei în vârstă de 5 ani. Aceasta se afla la o shaormerie alături de mama sa, iar Bianca a dorit să imortalizeze momentul în care fiica ei își alege ingredientele.

Se pare că nu este prima dată când Sofia mănâncă shaorma, asta pentru că era foarte hotărâtă ce ingrediente să conțină aceasta. Și-a ales varză, roșii, și legume, lucru care a făcut-o mândră pe mama sa, o adeptă a sportului. După ce și-a ales tot ce voia să conțină, Sofia s-a bucurat de shaorma, plimbându-se prin Centrul Vechi alături de mama sa.

Bianca Drăgușanu a fost întrebată de fiica ei de ce nu mai este împreună cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că fetița sa, Sofia, a întrebat-o de ce nu pot locui împreună cu Victor Slav, ”ca o familie”. Totodată, cea mică și-a dorit să-și vadă părinții pupându-se. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a știut cum să reacționeze, uimită fiind de gestul fetiței sale din relația cu Victor Slav.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui .Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, scrie wowbiz.ro

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cunoscut pe ringul de dans de la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Ulterior, s-au căsătorit în 2013, nași fiindu-le Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo. Ulterior, la câteva luni au divorțat, mai ales că au apărut imagini în care Bianca Drăgușanu l-a înșelat pe Victor Slav cu Adrian Cristea la Paris. Mai apoi, s-au împăcat, fără se mai căsătorească, iar din relația lor a rezultat Sofia. Nu a durat mult relația, nici după împăcare, căci în 2014 s-au despărțit definitiv. În prezent, Bianca este împreună cu Gabi Bădălău, după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Victor Slav are și el o relație cu o femeie pe nume Ela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: