Redactia.ro
Home » Monden » Ce mănâncă fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani! Majoritatea copiilor nici n-au auzit de așa ceva

Ce mănâncă fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani! Majoritatea copiilor nici n-au auzit de așa ceva

Ce mănâncă fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani! Majoritatea copiilor nici n-au auzit de așa ceva

Ce mănâncă fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani! Vedeta îi face toate poftele fetiței sale, dar viața de mămică nu este tocmai ușoară.

Ce mănâncă fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani! Majoritatea copiilor nici n-au auzit de așa ceva

Bianca Drăgușanu este o mămică extrem de grijulie și atunci când vine vorba despre fetița ei, vedeta este în stare de absolut orice. De curând, fosta prezentatoare TV a fost cu Sofia în vizită la una dintre prietenele sale. Aceasta le-a așteptat pe cele două cu o ciorbiță de vită cu sfeclă roșie. Doar că, fetița Biancăi Drăgușanu s-a lăsat cu greu convinsă să mănânce tot din farfurie.

Nu de alta, dar un tort delicio i-a luat ochii Sofiei. Fosta prezentatoare TV i-a promis fiicei sale că dacă va mânca ciorba atunci va primi desert. Micuța, însă, nu a mai putut de nerăbdare și și-a băgat mâna direct în tort. A fost nevoie de multă muncă de convingere ca să termine farfuria cu ciorbă.

”Tortul îl primim după ciorbiță. Copilule, reziști? Tu reziști! Nu mai vâna ca un pisic. Așa a fost înțelegerea. Copilul meu e foarte ascultător și a trecut testul de rezistență. Papă ciorbița și apoi tortul”, spunea Bianca, în timp ce micuța Sofia dădea târcoale desertului delicios.

Din cauza contextului actual în care ne aflăm, în care gripa dar și noul coronavirus sunt aproape peste tot, fosta prezentatoare de la Kanal D este într-o stare permanentă de îngrijorare. Având în vedere că micuța Sofia este extrem de sensibilă, Bianca face tot posibilul ca fetița ei să nu se îmbolnăvească.

”În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în pace!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

Cum este Victor Slav în rol de părinte pentru micuța Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Și chiar în timpul mariajului, fosta asistentă TV a adus pe lume un copil, pe micuța Sofia. Dar cum este Victor Slav în rol de părinte pentru fetița lor? Blondina s-a hotărât abia acum să vorbească despre acest subiect destul de delicat, după un mariaj eșuat.

Actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav, în urmă cu câțiva ani, însă au decis să fie în relații bine în continuare, de dragul fetiței lor Sofia. Toate acestea s-au întâmplat în ciuda faptului că Bianca a declarat, în trecut, că și-a dorit foarte mult să aibă o familie, tocmai pentru că ei i-a lipsit acest lucru în copilărie.

Părinții blondinei au divorțat la rândul lor atunci când avea vârsta de 6 ani. Și puțini știu că Bianca Drăgușanu a fost crescută de tatăl ei. Iar acum blondina vorbește despre cum este Victor Slav ca tata pentru micuța Sofia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: