Redactia.ro
Home » Monden » Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni! ”Am o stare de bine!”

Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni! ”Am o stare de bine!”

GALERIE FOTO (3) Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni! ”Am o stare de bine!”

Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni. Aceasta s-a postat pe pagina ei personală de Instagram în timp ce se afla în trafic.

Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni! ”Am o stare de bine!”

Bianca Drăgușanu își dedică o mare parte carierei sale și afacerii pe care o deține, însă niciodată nu uită se se disteze. Vedeta își ține fanii la curent de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face, dar mai ales că îi binedispune prin postările ei. Blondina a dezvăluit chiar pe contul ei de Instagram că are o stare de bine, însă atunci când traficul este infernal în Capitală preferă să asculte o manea pentru a nu se enerva.

”Și atunci când este un trafic infernal îți pui o manea și începi să te relaxezi. Sunt o persoană foarte impulsivă, dar pe mine mă relaxează manelele de trafic”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram

Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni! ”Am o stare de bine!” Gestul pe care îl face Bianca Drăgușanu în mașină când nu o vede nimeni! ”Am o stare de bine!”

Așa că vedeta s-a bucurat din plin de melodia lui Cocoș de la Călărași, chiar dacă versurile piesei sunt triste, însă de dragoste. Blondina s-a filmat în mașină în timp ce mergea la cofetăria din apropierea casei, acolo unde Bianca Drăgușanu se va răsfăța cu preparate delicioase.

Bianca Drăgușanu a fost tot timpul asumată și a recunoscut că a intervenit asupra corpului său prin numeroase operații estetice, însă vedeta nu vrea să se oprească aici. Ea a povestit câte intervenții mai vrea să-și facă. Întrebată când își dorește să renunțe la operațiile estetice, Bianca Drăgușanu a spus că niciodată nu va face asta deoarece tot timpul se va găsi ceva de îmbunătățit, mici retușuri, totul pentru a se simți cel mai bine.

”Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău

Fosta prezentatoare spune că Bădălău o cunoaște bine pe respectiva tânără și dezvăluie că acesta ar fi numit-o pe respectiva domnișoară „prostituată”, spunând că a fost plătită cu suma de 300 de euro pentru a oferi plăceri trupești.

Bianca Drăgușanu dezvăluie că partenerul său o cunoaște chiar bine pe Andreea D. și că s-ar fi încurcat cu ea din gelozie, pentru a o impresiona chiar pe Bianca. Aceasta are o variantă diferită a poveștii. Tot în exclusivitate, fosta prezentatoare TV a vorbit despre acest episod și a făcut declarații-bombă despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău.

“Mie Gabi mi-a spus ca această fată este prostituată și că a fost platită cu 300 de euro pe zi de un prieten de-ai lui și că nu are nimic cu ea. El la 4 dimineața a venit la mine acasă și și-a cerut iertare. A fost un gest făcut din gelozie. Dar nu există o relație de iubire sau altceva între el și acea domnișoară”, a spus Bianca, pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: