Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat abia acum! Bianca Drăgușanu, copilărie chinuită. „Să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste”

S-a aflat abia acum! Bianca Drăgușanu, copilărie chinuită. „Să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste”

Bianca Drăgușanu nu ar accepta acest lucru de la un bărbat niciodată! ”E superficial, știu”

Toată lumea o știe pe Bianca Drăgușanu. Vedeta a făcut mărturisiri despre copilăria ei care nua  fost una tocmai foarte fericită. Nimeni nu se aștepta ca blondina să fi trecut prin așa ceva. Povestea ei a impresionat multă lume, chiar și pe unii care o judecau.

Cum a fost copilăria Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este de departe una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea duce o viață exclusivistă, fără griji și are parte de tot ce își dorește. Nu o dată a făcut public faptul că are sute de perechi de pantofi și un dressing imrpesionant, să nu mai vorbim de bijuterii și mașini de lux. Nu mulți știu că viața Biancăi nu a fost mereu așa. Vedeta a povestit că au fost momente în care a avut patru ierni la rând aceeași pereche de pantofi, iar pe vreme când stătea cu tatăl ei, acesta îi punea pungi peste șosete pentru a nu le uda.

Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi. Am fost un copil amărât și am crescut alături de atta câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.

Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig. Eu mie îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții. Dormeam în pat cu el și îl iubeam atât de tare, așa încât a doua zi când știam că trebuie să plece de lângă mine mă legam cu o eșarfă de mâna lui. Nu știu cum făcea că reușea să se dezlege fără să mă trezească și pleca în cantonament sau unde avea treabă. La doi ani a venit și sora mea și am crescut din inerție. Tatăl meu pleca 3-4 săptămâni în cantonament. Mă simțeam a nimănui. Mama și-a dorit să fie lângă noi, dar așa a fost atunci.„, a povestit Bianca Drăgușanu.

Blondina a vorbit despre divorțul părinților ei:”Am condamnat-o pe mama mult”

Un lucru mai puțin știut este că părinții Biancăi Drăgușanu sunt divorțați de pe vremea când ea și sora ei erau niște copii. Ea a ales ă rămână în custodia tatălui ei și a recunoscut că mult timp a învinovățit-o pe mama sa pentru alegerea făcută. Blondina a povestit că mama sa și-a refăcut viața, iar aucm are o relație extraordinată cu tatăl ei vitreg.

Eu nu am înțeles de ce s-au despărțit, dar după 10-15 ani mi-am dat seama că mama se simțea foarte singură și avea nevoie de tatăl meu, care era mai mult absent din cauza serviciului. În viața mamei a apărut altcineva cu care s-a și recăsătorit atunci, iar eu am condamnat-o foarte mult, pentru că îl iubeam pe tata foarte mult și îmi doream familia.

Neînțelegând-o pe mama și neînțelegând lipsurile unei femei…o femeie nu are nevoie doar de partea materiaă, deși tata câștiga foarte bine în acea perioadă și suplinea absența lui, dar banii nu sunt totul. Eu am ales să plec cu tata într-un context în care banii nu contau și nici nu mai existau. Ea a luptat să ne aducă înapoi, dar a fost decizia noastră, pentru că în instanță ne-a întrebat cu cine vrem să rămânem.

Nu a fost vina vreunuia dintre ei. A fost soarta. După câțiva ani m-am reîmprietenit cu mama, cu soțul mamei mele, care mi-a fost de ajutor și s-a implicat și se implică în viața copilului meu, iar copilul meu îi spune bunicule și îl iubește. Am devenit o familie frumoasă, neunită de altfel, dar ne iubim și suntem alături unii de ceilalți.„, a mai spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: