Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău! ”Gabi mi-a zis că e o prostituată”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău! ”Gabi mi-a zis că e o prostituată”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău! ”Gabi mi-a zis că e o prostituată”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău! Fosta prezentatoare dezvăluie că acesta ar fi numit-o pe respectiva domnișoară „prostituată”.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău! ”Gabi mi-a zis că e o prostituată”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău! Fosta prezentatoare spune că Bădălău o cunoaște bine pe respectiva tânără și dezvăluie că acesta ar fi numit-o pe respectiva domnișoară „prostituată”, spunând că a fost plătită cu suma de 300 de euro pentru a oferi plăceri trupești.

Bianca Drăgușanu dezvăluie că partenerul său o cunoaște chiar bine pe Andreea D. și că s-ar fi încurcat cu ea din gelozie, pentru a o impresiona chiar pe Bianca. Aceasta are o variantă diferită a poveștii. Tot în exclusivitate, fosta prezentatoare TV a vorbit despre acest episod și a făcut declarații-bombă despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău.

“Mie Gabi mi-a spus ca această fată este prostituată și că a fost platită cu 300 de euro pe zi de un prieten de-ai lui și că nu are nimic cu ea. El la 4 dimineața a venit la mine acasă și și-a cerut iertare. A fost un gest făcut din gelozie. Dar nu există o relație de iubire sau altceva între el și acea domnișoară”, a spus Bianca, pentru cancan.ro.

Mama lui Gabi Bădălău nu o place pe Bianca Drăgușanu

Rodica Bădălău, o femeie respectată în mediul de afaceri, nu ar avea-o deloc la inimă pe Bianca Drăgușanu. Nu ar accepta-o sub nicio formă, ajungând chiar să o regrete pe Claudia Pătrășcanu, cu care a fost mai mereu la cuțite. Totul ar fi pornit de la bani.

“Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adică 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei Bădălău, potrivit impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: