Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV: ”Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV: ”Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV: ”Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV. Bianca Drăgușanu a vorbit sincer despre apariţia la emisiunea „Din Dragoste”, prezentată în urmă cu mulți ani de Mircea Radu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV: ”Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima apariție a ei la TV. Blondina a recunoscut că şi-ar fi dorit să aibă un altfel de debut în televiziune, însă nu regretă acele momente. La acea vreme, fosta soție a lui Alex Bodi arăta total diferit față de cum arată în prezent. Acest lucru a fost îndelung discutat, iar de multe ori blondina a fost judecată pentru schimbările fizice pe care şi le-a făcut.

În cadrul emisiunii online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a povestit faptul că la acea vreme nu stătea deloc bine din punct de vedere financiar, dar cu toate acestea a făcut orice pentru a-l recâștiga pe iubiul ei, Mihai cu care într-un final a ajuns la despărţire.

”Am aparut din impuls, din iubire și pentru că eram sigură ca eu sunt cineva nu oricine, chiar daca eram mica. Am fost judecată. Oamenii, in loc sa priveasca dincolo de aparente si dincolo de oglinda, eram un copil la pubertate, cu o educatie mediocra, toata lumea m-a luat si m-a analizat fizic, in loc sa se uite dincolo de ceea ce aparea. Comparatia dintre cele doua fotografii, sunt mai bine de 20 de ani, e foarte simplu sa-ti dai seama ca eram un copil. La cateva luni am slabit 30 de kilograme. Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam. Ambitia m-a facut sa ma transform(…) Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil, dar asta este viata”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu suține că va mai apela la medicii esteticieni

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre transformările fizice prin care a trecut de-a lungul anilor. Diva a mărturisit că va apela la medicii esteticieni ori de câte ori va fi nevoie.

”Eu fac sport dintotdeauna. Inca de pe vremea aceea in care am aparut la emisiune, eu nu fac sport ca sa arat bine intr-o rochie, eu vreau sa ma simt bine. Exista o singura competitie, eu cu mine, alta nu. Eu vreau sa fiu cea mai buna varianta a mea. Daca eu functionez bine, totul merge bine in jurul meu(…) Ma voi opera pana in momentul in care voi considera ca sunt perfecta, nu mi se pare un lucru anormal. Pot face mici imbunatatiri care sa-mi confere acel confort psihic si sa ma simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine. Mi le asum.(…) Perfectiunea nu exista. Perfectiunea sta in ochiul privitorului. Vreau sa arat bine pentru mine, nu vreau sa copiez pe nimeni, vreau sa seman cu mine. Eu seman cu mine de acum cativa ani. Mai sunt mici chestii pe care le-am discutat cu un medic. Forma buzelor, de exemplu”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: