Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu nu ar accepta acest lucru de la un bărbat niciodată! ”E superficial, știu”

Bianca Drăgușanu nu ar accepta acest lucru de la un bărbat niciodată! ”E superficial, știu”

Bianca Drăgușanu nu ar accepta acest lucru de la un bărbat niciodată! ”E superficial, știu”

Bianca Drăgușanu a mărturisit ce anume nu ar accepta niciodată de la un bărbat. Fosta prezentatoare a vorbit și despre calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul ei iubit. 

Bianca Drăgușanu nu ar accepta acest lucru de la un bărbat niciodată! ”E superficial, știu”

După un șir lung de împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou. Vedeta a mărturisit că vrea să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, însă neînțelegerile dintre ei au dus la o ruptură și nu mai există cale de împăcare. Recent Bianca Drăgușanu a vorbit despre partenerul ideal și cum ar trebui acesta să fie.

Având în vedere faptul că are o afacere profitabilă cu rochii de mireasă și nu numai, dar și diverse colaborări cu branduri și contracte de imagine, blondina vrea cu orice preț ca bărbatul de lângă ea să fie potent financiar pentru a-i îndeplini toate poftele. Nu ar accepta ca viitorul ei iubit să fie mai prejos decât ea din acest punct de vedere sau să nu fie inteligent și capabil să evolueze.

”Mi se pare perfect normal ca tu să investești totul în mine. Ce este cel mai important: timpul. Nu pot să iubesc un bărbat mai puțin potent financiar decât mine. Eu sunt obișnuită să trăiesc la un anumit nivel, mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină. E superficial, știu. Dacă el, la 40 de ani, nu are nimic construit înseamnă că nu are nimic în cap. Scrisul corect gramatical mă înnebunește. Dacă îmi scrii fără virgulă și fără cratimă… ai block peste tot”, a mărturisit Bianca în cadrul emisiunii ”În oglindă”.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre ce a învățat din fostele relații

Bianca Drăgușanu avut două căsnicii eșuate, însă crede cu tărie că își va întâlni sulfetul-pereche alături de care să îmbătrânească. Aceasta a învățat lecții importante din relațiile trecute și are un singur regret. Faptul că le-a iertat mult prea multe lucruri foștilor ei parteneri.

”Un bărbat care îți devine infidel o dată și l-ai iertat, cred că va fi infidel mereu. Un bărbat care ridică mâna la tine și l-ai iertat, o va face mereu. Un bărbat care promite lucruri și nu se ține de ele, va repeta acest lucru. Am învățat că oamenii nu se schimbă, doar se adaptează unor situații și pot fi mai buni doar ca să obțină ceva. Am învățat că există oameni perseverenți, că pot trece peste cadavre și pot face ravagii fără să țină cont că pot distruge suflete care nu le oferă decât iubire. Eu regret că am fost naivă și am iertat. Am crezut că oamenii se pot schimba. Fundamental, oamenii nu se pot schimba. Își schimbă doar comportamentul și adoptă alte strategii până obțin ce vor”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: