Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față. Cum este Victor Slav în rol de părinte pentru micuța Sofia: “Nu există tată perfect. Mamă perfectă există”

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față. Cum este Victor Slav în rol de părinte pentru micuța Sofia: “Nu există tată perfect. Mamă perfectă există”

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față și spune cum este Victor Slav în rol de părinte pentru micuța Sofia, fetița pe care cei doi foști soți o au împreună. Ce spune despre pensia alimentară.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Și chiar în timpul mariajului, fosta asistentă TV a adus pe lume un copil, pe micuța Sofia. Dar cum este Victor Slav în rol de părinte pentru fetița lor? Blondina s-a hotărât abia acum să vorbească despre acest subiect destul de delicat, după un mariaj eșuat.

Actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav, în urmă cu câțiva ani, însă au decis să fie în relații bine în continuare, de dragul fetiței lor Sofia.
Toate acestea s-au întâmplat în ciuda faptului că Bianca a declarat, în trecut, că și-a dorit foarte mult să aibă o familie, tocmai pentru că ei i-a lipsit acest lucru în copilărie.

Părinții blondinei au divorțat la rândul lor atunci când avea vârsta de 6 ani. Și puțini știu că Bianca Drăgușanu a fost crescută de tatăl ei. Iar acum blondina vorbește despre cum este Victor Slav ca tata pentru micuța Sofia.

Bianca Drăgușanu, despre Victor Slav: “Nu există tată perfect”

Bianca a dezvăluit că Victor Slav nu trebuie să plătească pensie alimentară și nici nu are un orar de vizită, însă cu toate acestea, nu este “tatăl perfect”, după spusele fostei asistente TV.

”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme.

Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.

Victor Slav despre relația dintre iubita și fiica sa

Slav a că fiica sa se înțelege foarte bine cu actuală lui iubiă. „Copilul se înțelege foarte bine cu ea. Noi avem o relație de mai bine de doi ani, și au interacționat de nenumărate ori. Nu știu cum face, dar toți copii trag la ea, mai ales Sofia. Este un lucru foarte bun că se înțeleg bine. Mă bucură enorm’, a adăugat Victor Slav.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: