Redactia.ro
Home » Știri » Ce îi este impus Prințului Harry să facă în fața reginei consoarte, Camilla în ciuda tensiunilor dintre ei

Ce îi este impus Prințului Harry să facă în fața reginei consoarte, Camilla în ciuda tensiunilor dintre ei

Prințului Harry despre care se spune că are tensiuni cu mama sa vitregă, Camilla Parker Bowles i se va impune, de acum, să se încline în fața acesteia. Iată de ce!

Prințul Harry va trebui să se încline în fața Camilei

Prințul Harry trebuie să se încline în fața tatălui său, regele Charles al III-lea, și a mamei sale vitrege, Camilla, deoarece acum, este regină consoartă, potrivit Page Six.

O sursă de la palat a spus: „Impactul se va vedea în schimbările de protocol care intră în acțiune aproape imediat. Familia va trebui acum să se încline sau să facă reverențe în fața regelui Charles și a reginei consoarte Camilla.”

Harry, ducele de Sussex, părea tulburat în timp ce a fost condus în porțile de la Balmoral, proprietatea scoțiană iubită a bunicii sale, la câteva ore după moartea ei.

Acum, că Charles este rege, se așteaptă ca toți membrii familiei regale să se încline și să facă reverențe în fața lui și a soției sale, Camilla, noua regină consoartă.

Page Six a relatat anterior că Harry „nu este un fan” al Camilei, care a avut o relație de lungă durată cu tatăl său în timp ce Charles era încă căsătorit cu mama lui Harry și William, prințesa Diana.

 Tradiția dictează că Harry va trebui să se încline în fața reginei consorte

„Ar fi protocolul să se încline în fața noului rege și a noii regine”, a declarat vineri editorul general al Majesty, Joe Little, pentru Page Six.

„Dacă acest lucru s-a întâmplat în astfel de circumstanțe este discutabil, dar de fiecare dată când familia regală se întâlnește cu noul rege și regina, ceea ce se face ar fi să se încline sau să facă reverențe în fața lor”.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă în stare de veci la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua funeraliilor de stat.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster pentru a fi depus în stare de veci. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc, în sală și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: