Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce înseamnă când visezi bani – Semnificația acestor vise

Ce înseamnă când visezi bani – Semnificația acestor vise

Ce înseamnă când visezi bani - Semnificația acestor vise

Visele în care se câștigă sau se pierd bani sunt foarte comune, însă mulți nu știu exact ce înseamnă când visezi bani.

De multe ori oamenii visează lucruri foarte reale și a doua zi se gândesc la semnificația acelor imagini. Mai ales dacă visul a fost unul pozitiv sau din contra, mai îngrijorător.

Specialiștii spun că în general visele care includ bani, bancnote sau monede sunt de bun augur, dar așa ca în viața reală, tot banii pot sta a baza unor lucruri periculoase.

Dacă visezi bani înseamnă că la ușa ta vor bate prosperitatea și succesul în cel mai scurt timp. De cele mai multe ori banii asta înseamnă în visele noastre: putere, încredere în forțele proprii, succes.

De asemenea, dacă visezi bani, ai toate șansele să beneficiezi de o oportunitate foarte mare, pe care poate o și așteptai. Chiar dacă nu pare, banii mai pot semnifica bogății spirituale, iubire, oameni aproape.

Ba chiar mai mult, banii din visele noastre pot reliefa și nivelul de energie pe care îl avem sau starea generală de sănătate. Astfel, chiar și cineva fără bani în buzunar poate fi cu adevărat bogat.

Ce înseamnă când visezi bani pierduți sau furați

Cei care visează un câștig financiar sunt și cei care au puterea psihică și fizică să ducă la capăt orice își propun.

În cazul în care visezi că din contra, pierzi bani, atunci, în viața reală trebuie să te aștepți la lucruri rele care se pot răsfrânge asupra serviciului tău sau chiar asupra familiei tale.

Tot banii pierduți mai înseamnă și șansele pe care nu ai știu cum să le folosești în favoarea ta. Dacă în realitate nu poți scăpa de un obstacol de mai mult timp și în acea perioadă visezi că ai pierdut bani, să știi că aceste două lucruri sunt conectate între ele.

Desigur, bani pierduți în vis înseamnă și lipsa sau pierderea încrederii în sine. Cei care visează că doar împrumută pe cineva cu bani sunt de asemenea puși în fața unor piedici pe care nu le pot depăși în acea perioadă.

Cine visează că a fost furat de bani sau de bunuri materiale importante, trebuie să aibă grijă la acțiunile pe care le întreprinde. Asta pentru că certurile și scandalurile cu cei dragi și apropiați sunt iminente.

Citește și: Când începe Postul Paștelui 2019 și ce trebuie să consumi în această perioadă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini