Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă când visezi că ți-ai pierdut verigheta. Ce semnifică visul, chiar dacă ești sau nu căsătorit

Ce înseamnă când visezi că ți-ai pierdut verigheta. Ce semnifică visul, chiar dacă ești sau nu căsătorit

Ce înseamnă când visezi că ți-ai pierdut verigheta. Ce semnifică visul, chiar dacă ești sau nu căsătorit

Iată ce înseamnă când visezi că ți-ai pierdut verigheta. Cu siguranță, persoanele căsătorite pot spune că au visat asta cel puțin o dată.

Ce înseamnă când visezi că ți-ai pierdut verigheta. Ce semnifică visul, chiar dacă ești sau nu căsătorit

Cu siguranță, că ești sau nu căsătorit/ă, să visezi că ți-ai pierdut verigheta îți poate aduce multă neliniște și chiar o stare complet neplăcută.

Cei mai mulți se pot gândi că o să aibă de suferit căsnicia lor sau, dimpotrivă, dacă nu ești căsătorit, poate însemna reținerea față de un astfel de angajament.

Dacă visezi că îți pierzi verigheta, trebuie neapărat să te gândești la cum stau lucrurile în viața ta reală și ce sentimente ai la acel moment, în prezent, ca să poți interpreta visul.

Într-adevăr, acest vis poate însemna faptul că te simți rătăcit în legătură cu direcția căsniciei tale. Totodată, ar putea însemna că nu ai încredere în partenerul tău sau în relația voastră la stadiul ei actual ori că, dimpotrivă, o simți atât de puternică încât ți-e teamă că ceva sau cineva ar putea să o strice oricând.

Totodată, dacă visezi că partenerul tău își pierde verigheta, poate însemna că nu ești sigur/ă de iubirea și angajamentul acelei persoane. Gândește-te bine, e posibil să ai probleme de încredere sau poate chiar aveți alte probleme în cuplu.

Dacă ești căsătorit și visezi că ai pierdut verigheta, poate simboliza sentimente de nesiguranță sau anxietate cu privire la starea relației tale.

Dacă nu ești căsătorit și visezi că ai pierdut verigheta, asta s-ar putea traduce print-o teamă de intimitate sau o lipsă de angajament în relația ta actuală. E posibil să nu fii pregătit pentru căsnicie.

Trei metode eficiente prin care poți scoate verigheta sau inelul de logodnă de pe deget dacă s-a blocat

Dacă ați avut vreodată un inel blocat pe deget, acest lucru poate provoca un pic de panică și frustrare. Din acest motiv, terapeuții de mână de la Athletico oferă câteva strategii pentru a îndepărta în siguranță un inel de pe deget înainte de a apărea o situație mai gravă. Aceste strategii pot ajuta la evitarea unei călătorii la bijutier pentru a vă repara inelul, dacă ar fi nevoie să vă tăiați bijuteria prețioasă.

Există mai multe motive pentru care un inel se poate bloca pe un deget. Un inel ar putea fi prea mic, artrita la nivelul articulațiilor poate provoca umflături, la fel ca și retenția de lichide, sau vremea caldă ar putea fi toți factori care contribuie la acest lucru. În timp, degetele pot, de asemenea, să se mărească pe un inel dacă acesta este îndepărtat rar, ceea ce face ca acesta să se blocheze.

O leziune traumatică, cum ar fi o fractură, sau orice leziune la nivelul brațului sau al mâinii, poate provoca adesea umflarea mâinii sau a degetelor. Neîndepărtarea unui inel în această situație ar putea permite inelului să se transforme într-un garou. Acest lucru poate avea ca rezultat efecte secundare grave, inclusiv pierderea senzației și a fluxului sanguin și potențiale leziuni ale tendoanelor, ceea ce ar putea duce la leziuni permanente ale țesuturilor și la necesitatea amputării degetului. Dacă degetul dumneavoastră este umflat din cauza unei leziuni la nivelul degetului, cel mai bine este să cereți unui profesionist medical să vă evalueze situația înainte de a încerca aceste tehnici. Încercarea de a îndepărta un inel în această situație ar putea provoca potențial mai multe daune, în cazul în care ar exista o fractură deplasată sau o altă leziune care nu ar trebui să fie deranjată.

1. Reduceți umflătura

În primul rând, încercați să reduceți umflarea. Puneți gheață în jurul inelului și al degetului și ridicați mâna deasupra capului timp de 5-10 minute. Frigul va face ca vasele de sânge să se restrângă, scăzând umflarea. Ridicarea va permite gravitației să ajute, menținând o parte din fluxul sanguin în afara degetului. Numai această strategie poate fi suficientă pentru a reduce umflarea și a permite îndepărtarea în siguranță a inelului de pe deget. Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: