Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la aceeași oră. Cu ce probleme te confrunți

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la aceeași oră. Cu ce probleme te confrunți

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la aceeași oră. Cu ce probleme te confrunți

Iată ce poate însemna dacă te trezești noaptea la aceeași oră sau aproximativ aceeași oră. Pot fi mai multe cauze, consideră specialiștii.

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la aceeași oră. Cu ce probleme te confrunți

Dacă te trezești noaptea la aceeași oră sau aproximativ aceeași oră, pot fi mai multe cauze la mijloc, consideră specialiștii. Poate fi de vină un preparat consumat înainte, poate fi de vină o depresie sau chiar o tulburare de somn, cum ar fi insomnia. Dacă ți se pare că asta nu ar fi o mare problemă, trebuie menționat că insomnia cronică netratată duce la epuizare, lipsă de concentrare, memorie slabă, frustare și pierderea entuziasmului. Pe termen lung, duce la obezitate și afectează sistemul cardiovascular.

Iată, în funcție de intervalul orar, ce probleme ar putea exista:

Ce înseamnă dacă te trezești între 21.00 și 23.00

De cele mai multe ori, este de vină stresul. Prea mult griji, prea multe sarcini și scopuri de dus la final, nu poți să te debarasezi și totul te copleșește. Pot exista probleme și la glanda tiroidă, plus adrenalina, dacă ai făcut sport seara, de exemplu, așa cum mulți obișnuiesc să facă după ce încheie programul de muncă la orele 18.00 sau 19.00.

Ce înseamnă dacă te trezești între 23.00 și 01.00

Trezirea bruscă din somn în acest interval de timp apare mai ales la persoanele emotive, timide, introvertite. Bila este activă, fiind legată în mod direct de emoții, de modul în care reușim să luăm decizii, să ne îndeplinim sarcinile, conform medicinei traditionale chineze. Când există un dezechilibru la acest nivel, e posibil să ai nemulțumiri din punct de vedere emoțional.

Ce înseamnă dacă te trezești între 01.00 – 03.00

Dacă te trezești din somn în acest interval de timp poate însemna o furie reprimată, frustrări acumulate, stare de irascibilitate etc. Acest interval este corespunzător ficatului, organ responsabil de modul în care ne organizăm și poate coincide astfel cu un program extrem de aglomerat și de multe sarcini pe care le avem de îndeplinit la serviciu, de pildă.

Ce înseamnă dacă te trezești între 03.00 – 05.00

Aceste ore corespund plămânilor, considerati de medicina chineza corespondentii tristetii profunde, ai pesimismului, suferintei, depresiei, conform kudika.ro. E posibil să treci printr-o astfel de perioadă. Totodata, e un interval prielnic comunicarii supranaturale, un semnal divin care vrea să îți arate că te asteapta o etapa superioara, o noua calatorie spirituala spre evoluție, potrivit sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: