Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă, de fapt, AMG la autoturismele Mercedes-Benz

Ce înseamnă, de fapt, AMG la autoturismele Mercedes-Benz

Mulți români sunt fani Mercedes Benz, însă nu toți știu ce înseamnă AMG. O mare parte din ei cred că inscripția AMG Mercedes-Benz înseamnă „Affalterback Motor Group”. Dar ce înseamnă, de fapt, AMG la autoturismele Mercedes-Benz?

Ce înseamnă, de fapt, AMG la autoturismele Mercedes-Benz 

AMG dintr-un autovehicul Mercedes-Benz reprezintă de fapt numele a doi dintre fondatori: Hans-Werner Aufrect și Erhard Melcher. „G”-ul de la sfârșit vine de la Großaspach, care este locul lor de naștere.

AMG vine de la numele a doi dintre fondatori

Finisajele AMG sunt finisaje superioare ale unui vehicul Mercedes-Benz și, în general, au mai multă putere, performanțe mai bune și mai multe dotări decât un finisaj care nu este AMG.

Motorul AMG nu mai e întâlnit doar pe mașini de curse

În timp ce motorul AMG era mult mai des întâlnit pe vehiculele de curse și de performanță, acest lucru nu mai este cazul. Aproape toate vehiculele Mercedes-Benz moderne au o opțiune de motor AMG și, prin urmare, există cel puțin o echipare AMG pe majoritatea vehiculelor Mercedes-Benz, dacă nu chiar mai multe. Deși există și excepții, cum ar fi noul Mercedes-Benz Clasa A 2019, aceste vehicule sunt puține și rare. Această posibilitate de a avea o opțiune de motor AMG pe vehiculele de condus de zi cu zi nu a făcut decât să sporească și mai mult popularitatea modelelor Mercedes-Benz.

Unul dintre cele mai recunoscute vehicule despre care poate ați auzit deja este Mercedes-Benz AMG GT, care este o alegere excelentă pentru oricine caută un vehicul rapid și luxos. Alte vehicule Mercedes-Benz populare care au o echipare AMG includ Mercedes-Benz C-Class Sedan și SUV-ul Mercedes-Benz GLE.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: