Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă inscripția Laurin Klement de pe modelele Skoda

Ce înseamnă inscripția Laurin Klement de pe modelele Skoda

Skoda este una dintre mărcile de mașini iubite de români. Mulți se întreabă însă ce înseamnă inscripția Laurin Klement de pe modelele Skoda.

Laurin Klement, un plus de îmbunătățiri

Skoda oferă o selecție de îmbunătățiri interioare și exterioare pentru ornamentele Laurin și Klement, care au ca scop să facă mașina pe care este specificată să se simtă un pic mai premium la interior și la exterior decât modelele mai puțin costisitoare.

Dotări interioare

Finisajele Laurin și Klement sunt prezentate de Skoda ca fiind cele mai luxoase versiuni ale sale, cele mai multe dintre modificările acestei specificații vizând interiorul. Există tapițerie din piele cu logo-ul Laurin și Klement în relief pe scaune și materiale de interior cu aspect de lux care constau, de obicei, într-un material lucios de culoare piano black pe consola centrală și în capacele pragurilor ușilor din oțel inoxidabil.

Mașinile Laurin și Klement primesc, de asemenea, echipamente suplimentare față de gama standard. De exemplu, Skoda Superb primește scaune încălzite și ventilate cu reglare electronică.

Caracteristici exterioare

Completările exterioare incluse în echiparea Laurin și Klement nu sunt la fel de proeminente ca cele din interior, deși există caracteristici subtile care o ajută să se diferențieze de modelele mai puțin costisitoare. Acestea vor include, de obicei, un nou design al jantelor din aliaj, împreună cu o grilă cromată lucioasă și bare de protecție față și spate modificate. Insignele Laurin și Klement pot fi găsite, de obicei, și pe aripile față.

Pe ce modele este disponibilă ornamentația Laurin și Klement

La momentul redactării acestui articol, Skoda oferă ornamentele Laurin și Klement doar pe cele mai mari două modele ale sale: mașina de familie Superb și SUV-ul Kodiaq. Mai jos sunt detaliate principalele adăugiri atunci când specificați echiparea Laurin și Klement pe noul Kodiaq sau Superb. Atunci când este specificat în echiparea Laurin și Klement, Skoda Kodiaq primește ca standard confortul de mai jos față de clasele de echipare mai puțin costisitoare:

  • Afișaj digital al instrumentelor de bord Virtual Cockpit
  • Sistem audio Canton cu 10 difuzoare
  • Acoperiș solar panoramic
  • Scaune față cu reglaj electric
  • Volan încălzit
  • Avertizare la părăsirea benzii de rulare

Ce înseamnă inscripția Laurin Klement de pe modelele Skoda

Inscripția „Laurin & Klement” face aluzie la fondatorii noștri, care au trăit după motto-ul: „Doar ce e mai bun este suficient de bun pentru clienții noștri”. Această maximă a stat la baza activității de proiectare a ŠKODA timp de peste 120 de ani și continuăm să aderăm la ea până în prezent. Fiind nivelul de echipare orientat spre lux, modelele Skoda echipate cu specificațiile Laurin și Klement sunt printre cele mai scumpe versiuni pe care le puteți cumpăra. Atât pentru Skoda Superb, cât și pentru Skoda Kodiaq, versiunile similare Laurin și Klement vor costa cu aproximativ 2.000 de lire sterline mai mult decât următoarea echipare inferioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: