Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Ce le recomandă Gina Pistol tuturor mămicilor care au nevoie de relaxare: „Este ideal…”

VIDEO Ce le recomandă Gina Pistol tuturor mămicilor care au nevoie de relaxare: „Este ideal…”

Smiley și Gina Pistol se bucură de o frumoasă și relaxantă vacanță alături de fiica lor, Josephine. Cei doi au ales să petreacă timp calitativ într-o stațiune montană din România. Iată ce le recomandă Gina Pistol tuturor mămicilor care doresc și au nevoie să se relxeze!

Ce le recomandă Gina Pistol tuturor mămicilor care o urmăresc

Gina Pistol și Smiley petrec mult timp alături de micuța lor, Josephine și împărtășesc mereu cu fanii lor activitățile lor de familie. De curând au fost într-o vacanță, la munte preț de 3 zile:

„Suntem de 3 zile la munte, vremea a fost superbă. Astazi au fost 20 de grade, a fost puțin mai răcoare decât ieri. Este foarte gol. Nu ne-am plictisit deloc. Am fost in Brasov, am fost la piscină, la spa, foarte frumos. Veniți la munte și în cursul săptămânii dacă aveți timp. Este ideal pentru cei care au copii. Iar pentru cei care nu au copii, e la fel de fain, veniți să-i faceți! M-am simțit foarte bine, mai am două zile de stat.”, a spus Gina Pistol pe instagram.

Smiley, un tată devotat în creșterea copilului

În urmă cu ceva timp Smiley a povestit cu bucurie că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui și că este foarte implicat în tot ceea ce ține de micuța lor, Josephine

„Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al noastru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înanite de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Gina Pistol susține că Smiley este un tată foarte implicat în creșterea și educația copilului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: