Redactia.ro
Home » Știri » Ce legătură este între Liviu Dragnea și interlopul ,,King Kong din Berceni”

Ce legătură este între Liviu Dragnea și interlopul ,,King Kong din Berceni”

GALERIE FOTO (2)

Marius Alecu, alias Bebino sau King Kong din Berceni, a fost acuzat de tentativă de omor într-un dosar,  ajuns pe masa unui magistrat care i-a speriat pe infractori.

 

Ce legătură este între Bebino și Liviu Dragnea

Același magistrat a judecat celebrul dosar Belina, ăîn care a fost judecat Liviu Dragnea. Vestea că dosarul va fi judecat de magistratul Bogdan Alexandru Dari i-a dat fiori interlopului Bebino din Clanul Sportivilor.

Interlopul a încercat să evite primirea pedepsei maxime din partea magistratului, care este considerat drept cel mai exigent și care are în lucru și celebrul dosar Belina. Astfel, interlopul a invocat diverse motive pentru a cere recuzarea acestuia. Însă, instanța i-a respins cererea.

„Respinge cererea de recuzare a domnului judecător Dari Bogdan Alexandru, formulată de inculpatul ALECU EMIL MARIUS în dosarul nr. 20015/3/2020, ca neîntemeiată. Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de către stat. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

Bebino aștepta să primească sentința în dosarul respectiv. În acel timp, atacatorii săi, pe care, ulterior, i-a tăiat în timpul unei încăierări, au beneficiat de reducerea pedepselor.

Cezar Petcu și Mohamed Ionescu au primit de la magistrații Tribunalului București, în prima instanță, câte șase ani și opt luni de pușcărie, pentru că l-au tranșat cu săbiile pe Marius Alecu. sau interlopul King Kong din Berceni. Judecătorii au diminuat, pe parcurs, pedepsele, la câte cinci ani, scrie Spynews.ro.

„Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Petcu Cezar Roberto pentru infracțiunea de tentativă la infracțiunea de omor, de la 6 ani și 8 luni închisoare la 5 ani închisoare. Reduce durata pedepsei complementare de la 5 ani la 4 ani. Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Ionescu Mohamed Constantin pentru infracțiunea de tentativă la infracțiunea de omor, de la 6 ani și 8 luni închisoare la 5 ani închisoare. Reduce durata pedepsei complementare de la 5 ani la 4 ani. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate”, a dispus instanța superioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: