Redactia.ro
Home » TV » Ce legătură exista între Cătălin Botezatu și regretata Mădălina Manole? „Eram dezbrăcați, ne sărutam”

Ce legătură exista între Cătălin Botezatu și regretata Mădălina Manole? „Eram dezbrăcați, ne sărutam”

Cătălin Botezatu este cunoscut pentru cuceririle și femeile care au trecut de-a lungul timpului prin viața sa. Celebrul designer a povestit care a fost legătura dintre el și regretata artistă Mădălina Manole. 

 

Ce legătură exista între Cătălin Botezatu și regretata Mădălina Manole?

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au avut o relație extrem de apropiată. Cei doi au fost prieteni foarte buni, iar celebrul designer a fost devastat de moartea regretatei artiste.

Cătălin Botezatu a mărturisit că cei doi au avut mereu o relație apropiată și foarte strânsă, care a dăinuit ani buni. Designerul și regretata artistă au și filmat un videoclip împreună, în care apar în scene tandre, romantice, în timp ce erau dezbrăcați și se sărutau pasional.

Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, a spus Cătălin Botezatu, pentru impact.ro.

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au filmat scenele incitante pentru un videoclip din anul 1996, atunci când a fost înregistrată și piesa „Nici nu mai cred că te-am iubit”. Mai mult, melodia a fost distribuită, recent, chiar de către fratele regretatei artiste, în semn de omagiu adus artistei care a fost îndrăgităde milioane de români.

„Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant”, a mai spus celebrul designer.

Cătălin Botezatu a declarat că este și acum șocat de faptul că Mădălina Manole nu mai trăiește, fiind una dintre cele mai bune prietene ale desinerului. Cei doi țineau tot timpul legătura, iar designerul chiar o și ajuta din punct de vedere stilistic.

Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a mai spus Cătălin Botezatu.

 

Cătălin Botezatu, despre femeile din viața sa

Cătălin Botezatu a avut numeroase cuceriri de-a lungul timpului. Celebrul designer a împlinit vârsta de 53 de ani, însă nu a reușit să își găsească partenera care să îi fie mereu alături. Faimosul creator de modă este extrem de perfecționist și de pretențios când vine vorba de femei, acesta fiind și motivul din cauza căruia nu a găsit persoana potrivită până în acest moment.

Creatorul de modă a dezvăluit care sunt criteriile pe care se bazează atunci când își alege partenera. Mai mult, Botezatu a specificat că preferă viața mai liberă, iar ideea de a avea un singur om alături toată viața nu face parte din planurile lui.

N-o să fiu ipocrit. Toată viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a spus Cătălin Botezatu, pentru a1.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: