Redactia.ro
Home » Monden » Ce legătură există între Dan Bittman și Anna Roman. Cei doi au apărut împreună la o aniversare

Ce legătură există între Dan Bittman și Anna Roman. Cei doi au apărut împreună la o aniversare

GALERIE FOTO (2)

După ce Dan Bittman și Anna Roman au apărut împreună în mediul online, speculațiile despre o posibilă legătură între ei au început să apară. Tânăra și cântărețul s-au fotografiat zâmbind, iar oamenii și-au manifestat curiozitatea referitor la identitatea frumoasei domnișoare.

Ce legătură există între Dan Bittman și Anna Roman. Cei doi au apărut împreună la o aniversare

Viața sentimentală a lui Dan Bittman a reprezentat un subiect de interes pentru publicul din țara noastră, mai ales după ce relația sa cu Liliana Ștefan a ajuns la final. Cei doi au format un cuplu pentru mai bine de 25 de ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2016.

Cu toate că speculațiile despre despărțirea lor au apărut neîncetat în ultimii ani, solistul trupei Holograf și partenera sau au preferat să țină totul secret. Abia în 2020 au dezvăluit că nu mai formează o familie, motiv pentru care speculațiile despre femeile din viața lui Dan Bittman au fost destul de dese.

După ce artistul și-a infirmat legătura cu Monica Odagiu, o postare recentă în mediul online a stârnit un nou val de curiozități. Dan Bittman și Anna Roman au apărut împreună pe Instagram, fiind amândoi invitați la petrecerea aniversară a Taniei Budi. Până în acest moment, nu este clar dacă cei doi formează sau nu un cuplu, însă din imagine se poate observa că întâlnirea le-a provocat multă bucurie. Cei doi zâmbesc și pare că nu se sfiesc să-și arate afecțiunea, fie ea și pur prietenească.

Cine este Anna Roman

Anna Roman a intrat în atenția presei din țara noastră după ce a devenit iubita lui Cătălin Cazacu. Cei doi erau foarte îndrăgostiți și avea planuri de viitor împreună, dar relația lor s-a sfârșit în mod neașteptat.

„A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui. Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, spunea ea despre fosta relație, în urmă cu mai multe luni.

Nu a fost însă prima relație serioasă a tinerei, deoarece a fost și căsătorită. Timp de 10 ani a fost împreună cu un bărbat din orașul său natal, despre care a vorbit cu multă emoție.

„Eu cu fostul meu soţ am fost împreună 10 ani, dintre care trei am fost căsătoriţi. El este din Petroşani, ca şi mine. Când am divorţat am decis să mă mut la Bucureşti. Am rămas prieteni, este un om foarte bun. Nu consider că am suferit o dezamăgire aşa că aş putea face din nou pasul, m-aş vedea mireasă. Însă de data asta vreau o nuntă restrânsă, cu o rochie de mireasă foarte simplă, lejeră, pe undeva, pe o plajă”, spunea ea în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: