Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Cum arată „State Potcovaru” la 70 de ani

Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Cum arată „State Potcovaru” la 70 de ani

GALERIE FOTO (9) Ce mai face actorul Gheorghe Visu

Ce mai face actorul Gheorghe Visu. State Potcovaru a fost unul dintre cele mai iubite personaje din serialul „Inimă de țigan”. Gheorghe Visu l-a interpretat pe acesta și a făcut senzație în fiecare episod difuzat la TV. În ultima perioadă, aparițiile actorului s-au rărit. Recent, partenerul Flăcăricăi a vorbit despre viața sa.

Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Cum arată „State Potcovaru” la 70 de ani

Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar de-a lungul anilor a făcut senzație cu personajul State Potcovaru. În ultima perioadă,Gheorghe Visu nu și-a mai făcut apariția în spațiul public, iar recent a vorbit într-un interviu despre viața sa. Ajuns la 70 de ani, actorul poate fi considerat un adevărat model pentru mulți alții. State de România, așa cum mulți și-l amintesc, a rămas la fel de plin de energie. Actorul este recunoscător pentru cariera sa, iar în prezent este activ pe scena teatrului românesc. Printre ultimele sale proiecte se numără spectacolul ”Maria de Buenos Aires”, în regia lui Răzvan Mazilu.

Invitat în emisiunea „Rețeaua de idoli”, Gheorghe Visu a vorbit despre cariera sa, dezvăluind care sunt actorii pe care i-a îndrăgit, dar și cum a furat meseria de la aceștia. ”Idolii mei au fost Ștefan Iordache și Dan Nuțu. Mai ales pe Ștefan Iordache îl urmăream în tot ceea ce făcea.Veneam, ca și el, cu câteva ore înainte de spectacol, intram în haina noului eu, personajul din acea seară și îi imitam fiecare gest.Ștefan, care era foarte superstițios, avea un adevărat ritual înainte de a intra publicul să-și ocupe locurile, mergea în mijlocul scenei.Aștepta să se aprindă luminile și privea sala încă goală. Repeta din text, făcea probe întotdeauna ca și cum ar fi pentru prima dată dincolo de cortină. Se transpunea aproape în altă lume, una în care publicul și el se lăsau în egală măsură acoperiți de poleiala pe care o simțeau atunci când năvălea magia spectacolului. Toți marii actori, sau, hai, toți cei buni, au avut o stea a lor. Și eu am avut o stea a mea și nu cred că meritam mai mult”, a precizat Gheorghe Visu.

Gheorghe Visu, despre personajul „State de România”

După terminarea filmărilor Inimă de Țigan, Gheorghe Visu declara că și-ar mai fi dorit să continute acest proiect, pentru că se obișnuise cu acest stil de viață.“Am un sentiment de tristețe. M-am obișnuit cu State, face parte din viața mea și în același timp știu că trebuie să îl dau puțin pe ușă afară și o fac oricât de mult din mine rupe chestia asta. Am intrat într-un fel de a gândi, de a formula idei, fraze, glume, care o să-mi lipsească”, spunea Gheorghe Visu.

Actorul nici nu se gândește să se retragă de pe scena teatrului românesc, deși în ultimele luni s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cu toate astea, legenda teatrului românesc a reușit să treacă peste toate. Iubește scena și spune că nu își poate imaginea viața fără aceasta. “Cel mai bine însă mă pricep la teatru. E mai în lumea mea. Pot să trăiesc fără film, dar fără teatru nu pot să trăiesc. Simt că în teatru opera îmi aparţine”, spunea actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: