Redactia.ro
Home » TV » Fiica lui Andrei Gheorghe participă la X Factor. Katarina i-a surprins pe jurați

Fiica lui Andrei Gheorghe participă la X Factor. Katarina i-a surprins pe jurați

KATARINA, FIICA LUI ANDREI GHEORGHE

Cu toate că tatăl său a murit, fiica lui Andrei Gheorghe luptă pentru visul ei de a deveni o mare artistă. A reușit să depășească durerea provocată de moartea jurnalistului, și a pășit încrezătoare pe scena X Factor. Katarina și-a pierdut ambii părinții în ultimii doi ani, iar durerea provocată de moartea acestora a îndemnat-o să-și îndeplinească visul.

Fiica lui Andrei Gheorghe participă la X Factor. Katarina i-a surprins pe jurați

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe urcă pe scena X Factor pentru a-i impresiona pe cei patru jurați ai emisiunii cu talentul ei. Katarina a avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani, iar acum își încearcă norocul la show-ul difuzat pe Antena1. Tânăra se descrie ca fiind o persoană optimistă și energică, chiar dacă și-a pierdut ambii părinți în ultimii ani. ”Mama şi tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoţională şi Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam şi eu să fiu! Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viaţă până în ultimul moment. Ce s-a întâmplat a fost spontan, aşa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic şi cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simţit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina.

Katarina și-a pierdut ambii părinți

Marele jurnalist Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie 2018, acesta fiind găsit fără suflare în baia din locuința sa. Conform legiștilor, omul de radio a murit în urma unui stop cardio-respirator. În luna decembrie a anului trecut, sotia lui Andrei Gheorghe a murit după o luptă necruțătoare cu cancerul. Petruța Gheorghe a murit la vârsta de 52 de ani.

A murit de cancer acum şapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în faţa juraţilor X Factor. Prestația Katarinei poate fi urmărită vineri seara, la Antena 1.  Jurații emisiunii X Factor, Florin Ristei, Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică jr. vor fi cei care vor analiza prestația tinerei Katarina și vor decide dacă va merge mai departe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: