Redactia.ro
Home » TV » Fiica lui Andrei Gheorghe participă la X Factor. Katarina i-a surprins pe jurați

Fiica lui Andrei Gheorghe participă la X Factor. Katarina i-a surprins pe jurați

KATARINA, FIICA LUI ANDREI GHEORGHE

Cu toate că tatăl său a murit, fiica lui Andrei Gheorghe luptă pentru visul ei de a deveni o mare artistă. A reușit să depășească durerea provocată de moartea jurnalistului, și a pășit încrezătoare pe scena X Factor. Katarina și-a pierdut ambii părinții în ultimii doi ani, iar durerea provocată de moartea acestora a îndemnat-o să-și îndeplinească visul.

Fiica lui Andrei Gheorghe participă la X Factor. Katarina i-a surprins pe jurați

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe urcă pe scena X Factor pentru a-i impresiona pe cei patru jurați ai emisiunii cu talentul ei. Katarina a avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani, iar acum își încearcă norocul la show-ul difuzat pe Antena1. Tânăra se descrie ca fiind o persoană optimistă și energică, chiar dacă și-a pierdut ambii părinți în ultimii ani. ”Mama şi tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoţională şi Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam şi eu să fiu! Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viaţă până în ultimul moment. Ce s-a întâmplat a fost spontan, aşa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic şi cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simţit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina.

Katarina și-a pierdut ambii părinți

Marele jurnalist Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie 2018, acesta fiind găsit fără suflare în baia din locuința sa. Conform legiștilor, omul de radio a murit în urma unui stop cardio-respirator. În luna decembrie a anului trecut, sotia lui Andrei Gheorghe a murit după o luptă necruțătoare cu cancerul. Petruța Gheorghe a murit la vârsta de 52 de ani.

A murit de cancer acum şapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în faţa juraţilor X Factor. Prestația Katarinei poate fi urmărită vineri seara, la Antena 1.  Jurații emisiunii X Factor, Florin Ristei, Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică jr. vor fi cei care vor analiza prestația tinerei Katarina și vor decide dacă va merge mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: