Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Andrei Leonte! Motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce mai face Andrei Leonte! Motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce mai face Andrei Leonte! Motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce mai face Andrei Leonte! Artistul a explicat motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor. Primul câștigător al competiției X Factor este o prezență destul de rară în ultima perioadă. 

Ce mai face Andrei Leonte! Motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

Andrei Leonte, primul câștigător al competiției X Factor, este o prezență destul de rară în ultima perioadă. Invitat în cadrul unei emisiuni, artistul a făcut declarații exclusive, dezvăluind care este, de fapt, motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor.

Primul câștigător X Factor, Andrei Leonte, este destul de ”scump” la vedere, asta pentru că artistul este foarte discret când vine vorba de viața sa privată. Astfe, în exclusivitate pentru Antena Stars, cântărețul a explicat care este, de fapt, motivul real pentru care a renunțat la aparițiile publice.

Cunoscutul artist, Andrei Leonte, a ajuns la vârsta de 32 de ani, iar acesta s-a făcut remarcat în perioda când a fost desemnat marele câștigător al concursului X Factor, competiția aflându-se atunci la primul sezon. Așadar, dacă după marea competiție artistul s-a bucurat de un succes răsunător, în prezent, artistul a cam renunțat la aparițiile publice și a ieșit ușor, ușor din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, tânărul a explicat că nu a avut un moment în care a decis acest lucru, însă lucrurile au venit de la sine.

„N-a venit în urma unei crize sau nu a fost un click. Pur și simplu am zis să ridic două degețele când am ceva de zis și în restul timpului îmi văd de ale mele, de celelalte job-uri, de celelalte pasiuni. Am zis mai răruț, că-i mai drăguț”, a declarat Andrei Leonte la Antena Stars.

Ce face acum Andrei Leonte

De asemenea, artistul a vorbit și despre aparițiile TV din trecut. Astfel, cântărețul a fost admis la UNATC, specializarea Producție de Film, fiind tare mândru că își poate fructifica pasiunea pentru acest domeniu.

Totodată, tot din punct de vedere profesional, artistul are trei job-uri la momentul actual. Așadar, Andrei Leonte lucrează part-time la o agenție, în funcția de copywriter, totodată, acesta se ocupă și de producția video la casa de producții pe care o are, iar din când în când se ocupă și de muzică.

„Sunt copywriter part-time la o agenție, fac producție video, am o casă de producții. Cu lăutaria s-a cam terminat. Am avut ultima nuntă săptămâna trecută”, a mai adăugat Andrei Leonte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: