Redactia.ro
Home » TV » Ce mai face ”cântăreața lui Bote”? A dispărut după ce a fost la Burlacul

Ce mai face ”cântăreața lui Bote”? A dispărut după ce a fost la Burlacul

GALERIE FOTO (5)

Cătălin Botezatu a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Primul ”Burlac” a fost chiar Cătălin Botezatu în urmă cu 10 ani, când pentru inima lui s-au bătut mai multe femei. Unele dintre burlăcițe au făcut o pasiune pentru faimosul designer și după terminarea showului. Alina Mihăilă,”cântăreața lui Bote”, este una dintre aceste femei. 

 

”Cântăreața lui Bote”

Alina Mihăilă a fost una dintre femeile care au concurat la emisiunea  ”Burlacul” și care au vrut să îi fure inima celebrului designer. ”Cântăreața lui Bote” a fost una dintre cele mai controversate participante din emisiune. Alina Mihăilă și-a primit această poreclă după ce a încercat să îl impresioneze pe Botezatu cu vocea ei.

Mai mult, bruneta a fost protagonista unor scene controversate, după terminarea primului sezon al emisiunii. S-a vorbit despre faptul că ar fi făcut chiar o obsesie pentru Botezatu și că ajunsese chiar să îl urmărească pe acesta. Alina Mihăilă a negat aceste acuzații, la momentul respectiv, și a mărturisit chiar că o place mai mult pe Bianca Drăgușanu decât pe Cătălin Botezatu.

După acest episod, Alina Mihăilă a dispărut complet din peisajul românesc. Nimeni nu a mai auzit nimic despre vedetă o bună perioadă de timp. Însă, după toată această perioadă de tăcere,”cântăreața lui Bote” a decis să vorbească despre viața și cariera ei de acum.

Bruneta a lansat și o piesă, de curând, dar a recunoscut că a fost la fel de afectată de pandemie ca alți artiști.

”Am fost în Italia timp de 6 ani, însă m-am întors în țară să-mi continui cariera muzicală. Chiar am scos de curând un videoclip”, a povestit Alina Mihăilă.

”Cântăreața lui Bote” a mărturisit că a fost și actriță în ”Trăzniți în NATO”, înainte de a pleca în Italia, scrie wowbiz.ro.Alina Mihăilă a fost chiar vocea de pe fundalul telenovelei ”Narcisa sălbatică”, filmată în aceeași perioadă cu emisiunea ”Burlacul”.

Cătălin Botezatu, primul ”Burlac”

În urma emisiunii ,,Burlacul”, Cătălin Botezatu a ales-o pe concurenta Violeta, care a știut să se impună de la început, așa cum a mărturisit chiar designerul.

,,Am ales-o pe Violeta pentru că este cea mai spontană, e posesoarea unui simţ al umorului extraordinar, e cea mai înţelegătoare, e frumoasă, deşteaptă, zic eu, are toate datele pentru a deveni un foarte bun om de televiziune. E sinceră, îmi place că spune lucrurilor pe nume… Deocamdată, am văzut numai calităţi la ea.”, spunea Cătălin Botezatu, la acea vreme.

După finalul emisiunii, Cătălin Botezatu susținea că o va ajuta pe Violeta în cariera de model.

,,Am de gând să investesc toate resursele mele în Violeta şi s-o ajut să ajungă acolo unde îşi doreşte ea, indiferent care vor fi opţiunile ei profesionale. Indiferent cum va decurge relaţia noastră, îi voi fi un bun prieten.Am de gând să investesc toate resursele mele în Violeta şi s-o ajut să ajungă acolo unde îşi doreşte ea, indiferent care vor fi opţiunile ei profesionale. Indiferent cum va decurge relaţia noastră, îi voi fi un bun prieten.”, spunea designerul la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: