Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Mihaela Bărluțiu din „Lacrimi de iubire”. este de nerecunoscut acum

Ce mai face Mihaela Bărluțiu din „Lacrimi de iubire”. este de nerecunoscut acum

GALERIE FOTO (2)

Telenovela românească „Lacrimi de iubire” a fost un adevărat fenomen pe micile ecrane în anii 2005-2006, captând inimile telespectatorilor cu poveștile sale emoționante și personajele bine conturate. Unul dintre personajele care a rămas în memoria fanilor este Nicole, tânăra rebelă interpretată de Mihaela Bărluțiu.

Acum, la aproape două decenii de la difuzarea serialului, mulți se întreabă ce mai face și cum arată actrița care a dispărut din lumina reflectoarelor.

Ce mai face Mihaela Bărluțiu din „Lacrimi de iubire”

Mihaela Bărluțiu a reușit să facă furori printre telespectatori în urmă cu mai bine de 18 ani, interpretând-o pe Nicole, o tânără rebelă și plină de viață. Deși a părăsit scena televiziunii românești, Mihaela nu a fost uitată de fanii săi. Cea mai recentă fotografie pe care a publicat-o în mediul online datează de acum câteva luni, iar actrița, ajunsă la vârsta de 35 de ani, pare neschimbată. Blondina încă păstrează același chip inocent și zâmbet larg care au fascinat publicul în anii adolescenței.

După încheierea filmărilor pentru serialul „Iubire ca în filme”, Mihaela Bărluțiu a decis să-și schimbe viața radical și s-a mutat în Los Angeles, America. Alături de soțul ei, actrița a început o nouă aventură în lumea afacerilor, conducând împreună o afacere cu mașini de lux. Mihaela este acum mama a două fete, dintre care una poartă numele de Nicole, un omagiu adus personajului care a marcat cariera sa în televiziune.

Deși s-a retras din industria televiziunii, Mihaela Bărluțiu a continuat să fie un exemplu de succes și adaptabilitate. Alegerea de a se concentra pe afaceri și familie în loc de lumina reflectoarelor demonstrează versatilitatea și dedicarea sa. Actrița nu este foarte activă pe rețelele de socializare, preferând să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului. Această discreție nu a făcut decât să amplifice curiozitatea și respectul fanilor pentru ea.

Într-un interviu anterior, Mihaela a povestit despre viața sa profesională în America, subliniind că tranziția nu a fost ușoară, dar a fost una plină de satisfacții. Gestionarea unei afaceri cu mașini de lux într-un oraș competitiv precum Los Angeles necesită multă muncă și dedicare. Mihaela și soțul ei au reușit să-și construiască un nume în această industrie, demonstrând că succesul nu se limitează doar la cariera de actorie.

Fiica lui Grigore Varlam (interpretat de Bebe Cotimanis) în „Lacrimi de iubire”, Mihaela Bărluțiu, a vorbit și despre experiența sa de a fi mamă. Ea a împărtășit că rolul de mamă a două fete este cel mai provocator și, în același timp, cel mai împlinitor rol pe care l-a avut vreodată. Actrița a subliniat importanța echilibrului între viața profesională și cea personală, reușind să jongleze cu succes între responsabilitățile de la locul de muncă și cele de acasă.

Cum i s-a schimbat viața după serial

Serialul „Lacrimi de iubire” a fost un punct de cotitură în cariera Mihaelei Bărluțiu, aducându-i recunoaștere și apreciere din partea publicului. Rolul Nicolei a fost unul care i-a permis să-și demonstreze talentul actoricesc și să câștige inimile telespectatorilor. Deși a ales să urmeze o cale diferită în viață, amintirea acestui rol rămâne vie atât pentru ea, cât și pentru fanii serialului.

„Lacrimi de iubire” nu a fost doar un serial de succes, ci și un fenomen cultural care a influențat generații întregi de telespectatori. Povestea emoționantă și interpretările actorilor au transformat serialul într-o adevărată emblemă a televiziunii românești din acea perioadă. Mihaela Bărluțiu, alături de colegii săi, a contribuit semnificativ la acest succes, iar fanii continuă să-și amintească cu drag de acele vremuri.

Deși Mihaela Bărluțiu nu mai activează în industria divertismentului, reîntâlnirea cu publicul său prin intermediul rețelelor de socializare și al interviurilor ocazionale este mereu binevenită. Fanii săi sunt întotdeauna bucuroși să afle vești despre ea și să vadă cum evoluează viața ei departe de camerele de filmat.

În ceea ce privește planurile de viitor, Mihaela Bărluțiu rămâne concentrată pe afacerea de familie și pe creșterea fiicelor sale. Actrița nu exclude posibilitatea de a reveni într-o zi în lumea filmului sau a televiziunii, însă pentru moment, se bucură de liniștea și satisfacțiile vieții pe care și-a construit-o în America.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: