Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Mihaela Cernea din trupa Class! Artista a povestit cum e viața ei cu doi adolescenți

Ce mai face Mihaela Cernea din trupa Class! Artista a povestit cum e viața ei cu doi adolescenți

Ce mai face Mihaela Cernea din trupa Class! Artista a povestit cum e viața ei cu doi adolescenți

Ce mai face Mihaela Cernea din trupa Class! Cântăreața a vorbit despre cum e viața ei, având acum doi copii adolescenți. 

Ce mai face Mihaela Cernea din trupa Class! Artista a povestit cum e viața ei cu doi adolescenți

Mihaela Cernea, în vârstă de 44 ani, a oferit un interviu pentru okmagazine.ro și a vorbit despre lucrurile noi care s-au întâmplat în viața ei. Fiul ei, Leon, în vârstă de 16 ani, este un toboşar de excepţie, precum bunicul lui, Mişu Cernea, ce a activat, odată, în formaţia Sfinx, iar mezina familiei, Leia, de 13 ani, este leită Mihaela Cernea din perioada în care aceasta cânta şi dansa la “Şcoala Vedetelor”.

Au trecut 27 de ani de la înfiinţarea trupei Class, iar acum, Mihaela povestește cu tristețe că nu au pregătit niciun moment special.

”Noi avem un fan care-şi aduce aminte pentru noi. Tot timpul, pe 27 sau pe 28, ne sună să ne spună „La mulţi ani”. Şi atunci ne dăm noi seama că a mai trecut un an, nu reuşim să ţinem minte. Nu pregătim nimic special, pentru că noi oricum suntem activi, tot timpul reuniţi. Începuse un val foarte mişto cu Nostalgia, concerte remember anii ‘90-2000, dar a venit pandemia şi s-a oprit totul. În pandemie, am avut doar două concerte mai mari”, a declarat Mihaela Cernea.

Fiul Mihaelei Cernea este un star

Cât despre copiii vedetei, Leon, tânărul în vârstă de 16 ani, este un mic star. Acesta este peste tot pe internet și are o trupă nouă.

”Am trupa nouă de vreo zece luni, se numeşte NvM. Ne facem treaba, cântăm la concerte, facem melodii, ne distrăm. Eu sunt toboşar. Avem şi o piesă, se numeşte “Always Mine”, are aproape 2.000 de vizualizări pe YouTube. E ok. Acum pregătim o piesă nouă şi sperăm să meargă bine”, a declarat Leon.

”El are traseul corect format. Are ani în spate de muzică şi educaţie muzicală, care încep să se concretizeze acum. El ştie de mic cum trebuie să se poarte în meseria asta, să fie un om de echipă. Este foarte important în muzică să te înţelegi bine cu colegii de trupă, să ai acelaşi limbaj cu ei, să te înconjori de oameni profesionişti. S-a auzit de ei că sunt foarte buni instrumentişti şi sunt puştoaice din astea talentate, care sunt pe val acum, YUKA sau Alexia, care i-au contactat să facă un live act pe scena mare de la The Artist Awards”, a adăugat Mihaela Cernea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: