Redactia.ro
Home » Monden » Ce mănâncă fiica Andrei Măruță la grădiniță! Eva nu face nazuri când vine vorba de mâncare

Ce mănâncă fiica Andrei Măruță la grădiniță! Eva nu face nazuri când vine vorba de mâncare

Ce mănâncă fiica Andrei Măruță la grădiniță! Eva nu face nazuri când vine vorba de mâncare

Ce mănâncă fiica Andrei Măruță la grădiniță! Artista a vorbit sincer despre stilul de viață pe care îl au cei doi copii ai ei și ai lui Cătălin Măruță. 

Ce mănâncă fiica Andrei Măruță la grădiniță! Eva nu face nazuri când vine vorba de mâncare

Andra și Cătălin Măruță se consideră doi părinți excepționali și arată acest lucru cu fiecare ocazie. Cei doi nu doar că se implică foarte mult în educația copiilor, dar își doresc ca aceștia să ducă un stil de viață sănătos care să-i ajute să se dezvolte așa cum trebuie.

De curând, prezentatorul de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare imagini cu familia și a surprins o conversație între soția lui și cei doi copii. Se pare că cei doi au grijă și de alimentația celor mici, iar în pachețelul pentru școală, artista le-a pus câte un sandwich și măr.

”Asta e, cine are copii înțelege cum e dimineața”, a spus Cătălin Măruță pe Instastory.

Implicarea lor în creșterea copiilor vine la pachet și cu menținerea relației stabile dintre ei. Andra a mărturisit faptul că unul dintre secretele căsniciei sale este încrederea. Mai mult, niciunul nu este gelos, ci au o relație solidă și bazată pe înțelegere, dar mai ales pe iubire.

„Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, spunea Andra.

La ce școală învață Eva Măruță

Eva și David au parte de cursuri de lux! Cei doi copii ai familiei Măruță studiază la o școală privată de top, a cărei costuri se ridică la o sumă cu multe zerouri. Abia acum s-a aflat cât sunt nevoiți părinții lor să scoată din buzunar în fiecare lună. Se pare că Andra și Cătălin nu se uită la bani când vine vorba de cei mici.

Conform informațiilor publice din online, pentru școlarizarea lui David, Andra și Cătălin scot lunar din buzunar suma de 1000 euro, iar pentru ale Evei, aproximativ 800 euro. Cele două vedete PRO TV plătesc anual aproximativ 22.000 euro pentru ca cei mici să aibă parte de o educație de top.

“Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum. Nu știe exact la ce să se aștepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred că prima zi de școală este diferită pentru fiecare copil, fiecare generație. Trebuie să afli singur ce este școala și să te îndrăgostești de ea.”, declara Andra în urmă cu patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: