Redactia.ro
Home » Monden » Ce mănâncă Irina Loghin de Crăciun? Artista încalcă tradiția, are un meniu cum nu s-a mai văzut

Ce mănâncă Irina Loghin de Crăciun? Artista încalcă tradiția, are un meniu cum nu s-a mai văzut

Ce mănâncă Irina Loghin de Crăciun? Artista încalcă tradiția, are un meniu cum nu s-a mai văzut

Ce mănâncă Irina Loghin de Crăciun? Artista încalcă tradiția, are un meniu cum nu s-a mai văzut. Iată detaliile!

Irina Loghin, tradiții de Crăciun

Irina Loghin, cunoscută interpretă de muzică populară, a dezvăluit recent detalii inedite despre modul în care își petrece sărbătorile de Crăciun și despre regimul alimentar pe care îl adoptă cu consecvență de mulți ani. Este vorba despre o tradiție de Crăciun pe care Irina Loghin o încalcă, aducând o notă de originalitate în sărbătoarea tradițională. Iată detaliile!

Una dintre tradițiile care a fost reinterpretată în familia Irinei Loghin este împodobirea bradului în seara de Ajun. Conform obiceiurilor, bradul ar trebui să fie decorat în acea seară specială, însă Irina Loghin a ales să își aducă bucuria Crăciunului mai devreme în casă, împodobind bradul încă din luna noiembrie. Această abordare neconvențională adaugă o notă personală și un plus de anticipare în atmosfera festivă.

Artista a mărturisit că a decis să împodobească bradul cu o lună înainte pentru a se bucura cât mai mult de atmosfera festivă și de bucuria adusă de pomul de Crăciun. Acest gest original reflectă spiritul sărbătorilor și libertatea de a încălca anumite tradiții în favoarea unei experiențe personale mai intense și mai prelungite.

„O să sărbătoresc acasă Crăciunul, ca de obicei. Niciodată nu am plecat. Crăciunul îl fac în familie, căci așa am învățat de copilă, să fim împreună de sărbători. Bradul eu l-am făcut cu o lună înainte, ca să ne bucurăm de el mai mult, să stea mai mult timp în casă că e o bucurie mare”, a dezvăluit artista pentru Fanatik.

Ce mănâncă Irina Loghin de Crăciun?

O altă dezvăluire surprinzătoare făcută de Irina Loghin este legată de regimul alimentar pe care îl adoptă. Artista se declară vegetariană convinsă de mulți ani și a dezvăluit pentru sursa citată cum gestionează meniul său în perioada sărbătorilor de iarnă. În loc de preparate tradiționale cu carne, Irina Loghin optează pentru alternative vegetariene care îi aduc aceeași bucurie și satisfacție.

Printre alimentele preferate ale artistei se numără supele de urzici sau leurdă, sarmalele de post, dar și nuci sau migdale. Cu un regim alimentar bazat pe legume diverse, semințe și alimente vegetariene, Irina Loghin demonstrează că se poate trăi sănătos și echilibrat și fără consumul de carne.

Despre consumul de carne, Irina Loghin menționează că rareori mănâncă carne, iar atunci când o face, este în situații în care nu poate accesa preparate vegetariene, fiind plecată sau pe drumuri. Cu toate acestea, artista a subliniat că nu consumă carne cu plăcere și că preferă să își mențină un regim alimentar special. De asemenea, peștele ocupă un loc aparte în alegerile sale alimentare, însă numai atunci când este sigură că este de calitate și curat.

„Rareori mănânc carne, poate doar când sunt plecată, căci la drum îmi este mai greu să pot să mă păstrez. Nu-mi place carnea, e adevărat, dar așa am fost și nevoită.

Mănânc destul de rar. Uneori mai mănânci carne atunci când n-ai încotro, dar în general am un regim alimentar mai special. Știu ce-mi face bine, știu ce-mi face rău, deci carnea nu m-a atras și nu mă va atrage niciodată.

Înlocuiesc carnea cu tot felul de legume, tot felul de semințe, sarmale de post. Câteodată mai mănânc pește, dar trebuie să fiu sigură că peștele ăla e curat. De conserve de pește sau preparate din pește nici vorbă, dar și la cel proaspăt sunt atentă. Am văzut cât este de tratat și nu am mare încredere.

Mi-am păstrat niște urzici din primăvară, din alea tinere… M-am dus personal la pădure și le-am cules și le păstrez la frigider. Mie îmi fac foarte bine și urzicile, și leurda, loboda roșie. Fac supe cu ele, le mai gătesc și piure. Se poate trăi foarte bine și așa. Bag la semințe cu miez de nucă, cu migdale, cu tot felul”, a spus Irina Loghin pentru sursa citată.

Irina Loghin, despre sănătate și liniște sufletească 

La finalul interviului, Irina Loghin a mărturisit că, la vârsta de 84 de ani, singura ei dorință este să aibă sănătate și să trăiască într-o lume plină de pace și liniște sufletească. Acest mesaj transmite o viziune simplă, dar profundă, despre ceea ce contează cu adevărat în viață și în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Singura dorință este să am sănătate și să fie pace și liniște în țara asta”, a concluzionat artista pentru sursa menționată. 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: