Redactia.ro
Home » Monden » Ce mare s-a făcut fiul Alexandrei Mutu! Mario seamănă perfect cu celebrul său tată

Ce mare s-a făcut fiul Alexandrei Mutu! Mario seamănă perfect cu celebrul său tată

GALERIE FOTO (5) Alxandra Mutu și Mario

Adrian Mutu, selecționerul Naționalei U21, este foarte fericit în această perioadă după ce a aflat că fiul lui cel mare, Mario, în vârstă de 18 ani, care locuiește în Italia cu mama sa, va sta o perioadă în România. Alexandra Dinu, fosta soție a fotbalistului, a început filmările pentru ”Românii au talent”, astfel că și-a luat fiul cu ea și au venit în țară.

Alexandra Dinu este noul jurat de la ”Românii au talent”

Alexandra Dinu este noul jurat al emisiunii de la Pro TV, iar printre cei care beneficiază de vestea că aceasta este în România, este chiar fostul soț, Adi Mutu, pentru că are prilejul să petreacă timp cu Mario, fiul lui cel mare.

„Filmările pentru preselecțiile «Românii au talent» au început sâmbătă, dar Alexandra este aici de aproximativ două săptămâni. Va sta cel puțin o lună, cât vor dura filmările. În condițiile acestea incerte date de pandemie și restricții, nu putem risca deplasări cu avionul”, au declarat surse din PRO TV.

Aceta este motivul pentru care, cel puțin o perioadă, nu va face naveta între România și Italia, ci locuiește aproape de noul job, la București. În aceste condiții, l-a adus aici și pe fiul ei, Mario (18 ani). Adolescentul este în clasa a XII și face școală online, alături de colegii lui italieni.

În acest nou sezon „Românii au talent”, Alexandra Dinu (39 de ani) l-a înlocuit la masa juriului pe Mihai Petre. Frumoasa actriță a primit cu mândrie și fericire propunerea, considerând-o un semn de Sus. „Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu la Știrile PRO TV.

Adi Mutu și Mario petrec timp împreună de la venirea adolescentului

Mario profită de faptul că este în România și că se poate vedea cu tatăl său. Adolescentul merge după ore să petreacă timp cu fostul fotbalist. Adi Mutu își iubeste foarte mult cei patru copii și chiar dacă nu a reușit în căzniciileui, își dorește să fie le fie alături copiilor.

Un singur copil, din cei patru pe care îi are, locuiește cu el. Le duce dorul celorlalți trei. Mario, fiul cel mare, s-a născut și a trăit toată viața în Italia, împreună cu Alexandra Dinu, iar Consuelo, cea de-a doua soție, trăiește împreună cu cele două fiice ale lor în Republica Dominicană.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: