Redactia.ro
Home » Monden » Ce mare vedetă a lipsit de la nunta Simonei Halep. Gurile rele spun că Toni Iuruc nu l-a vrut prezent

Ce mare vedetă a lipsit de la nunta Simonei Halep. Gurile rele spun că Toni Iuruc nu l-a vrut prezent

Singurul accesoriu purtat de Simona Halep la nuntă. Cât costă brățara de la mâna jucătoarei de tenis

Nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost de departe evenimentul anului. La petrecerea celor doi au fost prezente nume grele din lumea sportului, afacerilor, dar și lumea mondenă. Un personaj important, apropiat sportivei, a lipsit. Despre cine este vorba.

Smiley a lipsit de la nunta Simnei Halep

Un detaliu care nu a trecut neobservat de presă a fost absența lui Smiley de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Se știa de multă vreme că Smiley și Simona Halep au o relație specială și foarte apropiată. Dar cei doi au început să fie suprinși din ce în ce mai rar împreună după ce Smiley și-a oficializat relația cu Gina Pistol, iar Simona cu afaceristul constănțean.

S-a zvonit în trecut că cei doi ar fi avut o relație care era mai mult decât una de prietenie, dar ambii au negat acest lucru. Un aspect care a dat de gândit a fost momentul în care Simley a a fost dispus să zboare până în SUA pentru a-și arăta susținerea pentru Simona Halep la US Open-ul din 2016.

Unii cârcotași spun că Toni Iuruc a fost cel care nu și l-a dorit pe Smiley prezent la marele eveniment. Pentru moment nu se știe adevăratul motiv pentru care artistul a lipsit de la nunta Simonei Halep.

Lorenada Groza a făcut show de zile mari la nunta Simonei Halep și apoi a ajuns pe patul de spital

Loredana Groza a fost una dintre artistele care i-a încântat pe invitații de la nunta Simonei Halep. Cântăreața a făcut un show de zile mari și i-a ținut pe invitați toată noaptea pe ringul de dans. După marele eveniment, din nefericire artista ajuns pe patul de spital. Mulți au spus că vedeta s-a infectat cu covid19, dar ea a lamurit situația printr-un mesaj.

Am avut o situaţie medicală care s-a rezolvat, sunt bine mersi acasă, dar nicio legătură cu Covid-ul, nicio legătură cu spitalul Matei Balş, unde s-a spus că aş fi internată. Toate ştirile legate de Covid sunt false. N-a fost absolut nico răceală, nicio gripă, nicio legătură cu Covidul. Vineri începe o nouă ediţie a X-Factor, Next Star-ul continuă şi el, sâmbătă voi concerta la Iaşi şi îi asigur pe fanii mei că voi fi prezentă. Trăim într-o ţară în care ştirile false sunt mai căutate decât cele reale.„, a scris Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: