Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină scumpă conduce fiica Anamariei Prodan? Nu s-a uitat la bani când a cumpărat-o

Ce mașină scumpă conduce fiica Anamariei Prodan? Nu s-a uitat la bani când a cumpărat-o

GALERIE FOTO (2) Ce mașină scumpă conduce fiica Anamariei Prodan? Nu s-a uitat la bani când a cumpărat-o

Rebecca Prodan Reghecamp a dovedit că este la fel de puternică precum mama ei! Ce mașină scumpă conduce fiica Anamariei Prodan?

Ce mașină scumpă conduce fiica Anamariei Prodan?

Rebecca Prodan Reghecamp, fiica cea mare a vedetei, pare să fie copia fidelă a mamei sale. Fiica celebrei impresare a gonit străzile din Capitală cu o mașină de 200.000 de euro și a arătat impecabil. Imaginile surprinse de paparazzi cancan.ro sunt savuroase.

Anamaria Prodan are o carieră de succes și s-a remarcat în lumea fotbalului, chiar dacă este o lume dominată preponderent de bărbați. Dar pe lângă cariera de succes, aceasta are și copii, care o mândres în fiecare moment. De curând, Rebecca Prodan Reghecamp, fiica cea mare a impresarei, a fost surprinsă în Capitală conducând o mașină de lux, dovedind că este la fel de puternică precum mama ei.

Rebecca Prodan Reghecamp
Rebecca Prodan Reghecamp

Ce mașină scumpă conduce fiica Anamariei Prodan? Rebecca Prodan Reghecamp a fost surprinsă zilele trecute  în zona Primăverii din Capitală. Tânăra de 21 de ani a furat toate privirile imediat ce și-a făcut apariția în renumita zonă. Și asta pentru că, fiica sexy-impresarei se afla la volanul unei veritabile limuzine, Maybach-ul familiei, mașină ce este evaluate la aproximativ 200.000 de euro.

Imediat ce a parcat bolidul de lux, Rebecca Prodan Reghecamp și-a așezat corespunzător masca de protecție și a mers să se întâlnească cu o prietenă. Împreună cu aceasta s-a îndreptat către unul dintre renumitele restaurante din zonă, ”Fior Di Latte”, acolo unde cele două s-au relaxat și s-au delectat cu cele mai sofisticate preparate culinare.

Anamaria Prodan conduce un Ferrari 488 GTB

Dacă fiica ei se bucură de mașina familiei, un Maybach, Anamaria Prodan a bifat o apariție de zile mari. Vedeta a răvășit Bucureștiul cu o ținută de zeci de mii de euro și un bolid de lux în valoare de aproximativ 250.000 de euro.

Cunoscută pentru stilul ei vestimentar elegant și foarte scump, impresara a reușit să întoarcă privirile în urma ei. Cu un fizic de invidiat, îmbrăcată într-o ținută all-black, cu pantofi stiletto, părul prins într-un coc elegant și un machiaj discret, Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea.

Vedeta și-a asortat ținuta cu o geantă Hermes, făcută manual din piele de crocodil, în valoare de 65.000 de euro. Iar, la întâlnirea de afaceri, Anamaria Prodan a venit cu bolidul ei de lux, un Ferrari 488 GTB, negru, evaluat de cunoscători la 250.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: