Redactia.ro
Home » Știri » Ce membru al Familiei Regale Britanice nu are voie să urmeze cortegiul funerar pe străzile Londrei. Cândva, i-a fost extrem de apropiată Reginei Elisabeta a II-a

Ce membru al Familiei Regale Britanice nu are voie să urmeze cortegiul funerar pe străzile Londrei. Cândva, i-a fost extrem de apropiată Reginei Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (3)

Unul dintre membrii Familiei Regale Britanice nu a fost deloc văzut la procesiunile funerare dedicate Reginei Elisabeta a II-a, în nicio zi de când a fost anunțat decesul suveranei. Iată despre cine este vorba și de ce aceasta a fost extrem de apropiată de Regina Elisabeta a II-a, într-o vreme.

Ce membru al Familiei Regale Britanice nu are voie să urmeze cortegiul funerar pe străzile Londrei. Cândva, i-a fost extrem de apropiată Reginei Elisabeta a II-a

Sarah Ferguson, Ducesă de York, a fost căsătorită timp de 10 ani cu Prințul Andrew, fiul „preferat” al Reginei Elisabeta a II-a. Ei au doi copii împreună, pe Prințesele Beatrice și Eugenie.

Sarah Ferguson, Prințul Andrew și fetițele lor. Foto: AP

Fosta noră a defunctei suverane nu a fost însă deloc văzută în zilele care au urmat decesului Reginei Marii Britanii, nu există nicio fotografie cu ea și niciun filmuleț video în presă. Ea nu a apărut, până acum, la procesiunile funerare dedicate acesteia. Nu a fost văzută nici aseară, când sicriul a fost adus la Palatul Buckingham, dar aceasta nu a mers nici la Castelul Balmoral, unde Regina s-a stins, când aproape toți membrii Familiei Regale s-au grăbit să ajungă.

Sarah Ferguson a provocat o serie de scandaluri de-a lungul anilor, așa că nu a participat la funeraliile Prințului Philip sau la slujba de comemorare.

Totuși, aceasta i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la începutul acestei săptămâni. Ducesa de York i-a mulțumit Reginei pentru că a fost „cea mai minunată soacră și prietenă”, adăugând că suverana a fost atât de „generoasă” încât i-a rămas „aproape” chiar și după divorțul de Prințul Andrew, conform publicației Daily Mail.

„Pentru mine, a fost cea mai minunată soacră și prietenă. Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru generozitatea de care a dat dovadă, rămânându-mi aproape chiar și după divorț”, a continuat aceasta. „Îmi va lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”.

„Ea lasă în urmă o moștenire extraordinară: cel mai bun exemplu de datorie, de serviciu și de fermitate și o prezență constantă ca șef al statului nostru timp de peste 70 de ani”, a scris Ferguson în mediul online.

Potrivit The Telegraph, se crede că Sarah Ferguson a fost invitată totuși la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, eveniment care va avea loc luni, pe 19 septembrie 2022. Rămâne de văzut însă dacă Ducesa de York își va face sau nu apariția acolo.

Foto: Getty
Foto: Getty
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: