Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce mesaj a lipit un taximetrist pe mașina sa. Clienților nu le-a venit să creadă!

Ce mesaj a lipit un taximetrist pe mașina sa. Clienților nu le-a venit să creadă!

GALERIE FOTO (2) Ce mesaj a lipit un taximetrist pe mașina sa

Ce mesaj a lipit un taximetrist pe mașina sa. Încă de la apariția vaccinului împotriva coronavirusului au existat numeroase speculații, iar unii oameni nu au încredere. Așadar, există în continuare părere pro și contra imunizare. Așa că cei care nu sunt de acord cu vaccinare fac tot ce le stă în putere pentru a demonstra tuturor acest lucru.

Ce mesaj a lipit un taximetrist pe mașina sa. Clienților nu le-a venit să creadă!

Ce mesaj a lipit un taximetrist pe mașina sa. În ultimele zile, autoritățile încearcă toate posibilitățile pentru a-i determina pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului, având în vedere că numărul de infectări a crescut brusc. Deși s-a spus clar că imunizarea populației este singura modalitate de a scăpa de coronavirus, un taximetrist din Capitală nu este de acord cu acest lucru. Mai mult, bărbatul a vrut să le arate și celorlalți părerea sa. Taximetristul a lipit pe geamul mașinii un bilet prin care le arăta clienților că nu este de acord cu vaccinarea. Acesta a scris, pe o foaie A4, mesajul: „Acest taxi nu acceptă vaccinați”.

Mesajul taximetristului

Evident, clienții s-au amuzat copios când au văzut mesajul lipit de taximetrist. Cu toate astea, mai există persoane care sunt de acord cu el, ceea ce înseamnă că nu prea a dus lipsă de curse. Imaginea cu mesajul bărbatului a devenit virală în mediul online, fiind distribuită de mulți internauți care s-au distrat copios.

Campania de vaccinare prinde din nou viteză

61.095 de români s-au vaccinat anti-coronavirus în ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă o creștere importantă față de marți și de săptămânile trecute. Deși majoritatea s-au vaccinat cu a treia doză, crește și numărul celor care s-au vaccinat cu prima doză. Așadar, 21.240 de români s-au vaccinat cu prima doză, 2.790 cu a doua doză, iar 36.886 s-au imunizat cu doza a treia. Dintre cei vaccinați, 46.921 s-au imunizat cu Pfizer, 1.838 cu Moderna, 69 cu AstraZeneca și 12.267 cu Johnson&Johnson. „Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare”, transmite CNCAV.

Potrivit lui Sorin Cîmpeanu, în ultima săptămâna au fost imunizați anti-covid aproximativ 12.000 de elevi. „Este un trend ascendent, semnificativ, este un progres care ne dovedeşte că aceste acțiuni nu sunt în zadar”, a spus ministrul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: