Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a postat Claudiu Molnar, la o săptămână de la moartea Ancăi: ”De când ai plecat…”

Ce mesaj a postat Claudiu Molnar, la o săptămână de la moartea Ancăi: ”De când ai plecat…”

GALERIE FOTO (6)

Peisajul de doliu al familiei Molnar este unul profund îndurerat și sfâșietor, la o săptămână de la trecerea în neființă a celebrei make-up artiste Anca Molnar. Soțul său, Claudiu Molnar, se confruntă cu una dintre cele mai mari pierderi din viața sa, exprimându-și durerea și suferința printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

Anca Molnar, o cunoscută vedetă din Timișoara și apreciată make-up artistă, a pierdut lupta cu o boală cruntă la vârsta de doar 35 de ani. Moartea sa a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o. Claudiu Molnar, soțul ei, și fiul lor, Patrick, sunt cei mai afectați de această tragedie. Durerea pierderii este resimțită profund de familie și prieteni, iar mesajele de condoleanțe continuă să curgă neîncetat.

Ce mesaj a postat Claudiu Molnar, la o săptămână de la moartea Ancăi

La o săptămână de la tragica veste, Claudiu Molnar a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, exprimându-și durerea și dorul nesfârșit față de Anca. Claudiu își petrece aproape zilnic timpul la mormântul Ancăi, într-un efort de a-și alina suferința și de a păstra amintirea ei vie.

„A trecut o săptămână de când ai plecat…”, a scris el, reflectând asupra absenței soției sale și a impactului imens pe care aceasta l-a avut asupra vieții lui și a familiei lor.

Anca Molnar rămâne în inimile și gândurile celor care au cunoscut-o și apreciat-o. Pierderea sa a fost resimțită nu doar de familie, ci și de numeroși prieteni și colegi care au avut privilegiul de a lucra și de a petrece timp alături de ea. Prietenii și apropiații și-au exprimat durerea și regretul prin diverse mesaje de condoleanțe și amintiri împărtășite pe rețelele de socializare.

Pentru Claudiu Molnar, pierderea soției sale este un coșmar care pare să nu se mai sfârșească. Bărbatul trăiește cele mai negre momente ale vieții sale, încercând să găsească sens și alinare într-o situație extrem de dificilă. Patrick, fiul lor, resimte și el profund absența mamei sale, adăugând un strat suplimentar de durere în viața deja complicată a familiei Molnar.

Gestul neașteptat făcut de soțul Ancăi Molnar, la câteva zile de la înmormântare

La câteva zile de la înmormântarea Ancăi Molnar, Claudiu a simțit nevoia să fie alături de cea care i-a dăruit un fiu și i-a fost alături timp de 15 ani. Așa că, a mers la cimitir cu o cafea și prăjitura preferată a femeii pe care a iubit-o enorm. Ulterior, bărbatul a împărtășit câteva gânduri pe rețelele de socializare.

„Ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată «miniamandina», iubirea mea. Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină.

Îți simt lipsa tot mai mare, mie așa de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, sărutările tale dulci… de tot ce făceam împreună. Pffff…”, a mai scris soțul Ancăi Molnar pe rețelele de socializare.

Claudiu Molnar a subliniat în mesajul său că o va iubi mereu pe Anca, femeia care l-a făcut tată și care i-a fost alături în toate momentele importante ale vieții. Această declarație de iubire eternă arată cât de profundă și de puternică a fost legătura dintre cei doi, iar moartea Ancăi nu a reușit să destrame această conexiune.

Întreaga familie Molnar este marcată de această pierdere tragică. Prietenii și rudele încearcă să le ofere sprijin și să-i ajute să treacă peste această perioadă dificilă, dar suferința rămâne predominantă. Moartea Ancăi Molnar a adus o durere imensă și un gol în viețile tuturor celor care au cunoscut-o și iubit-o.

Comunitatea locală și cei care au lucrat alături de Anca Molnar îi aduc omagii și își exprimă recunoștința pentru tot ce a făcut în viața sa profesională și personală. Anca va rămâne în amintirile tuturor ca un make-up artist talentat și o persoană iubitoare, dedicată familiei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: