Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a transmis Dani Mocanu pentru Anamaria Prodan. S-a aflat tot, în prag de divorț de Reghe: ”Nu glumesc”

Ce mesaj a transmis Dani Mocanu pentru Anamaria Prodan. S-a aflat tot, în prag de divorț de Reghe: ”Nu glumesc”

GALERIE FOTO (2)

Scandalul iscat de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a uimit o țară întreagă. Chiar și pe Dani Mocanu. Mai mult, celebrul manelist i-a transmis un mesaj impresarei, încă soția lui Laurențiu Reghecampf. S-a aflat tot, în prag de divorț.

Dani Mocanu sau ”El Chapo” de România, așa cum s-a autointitulat în mai multe rânduri, aruncă bomba în plin scandal după despărțirea momentului din showbiz! Celebrul manelist și-a lăsat fără cuvinte fanii după ce le-a mărturisit pe rețelele de socializare ce sentimente are pentru Anamaria Prodan, aflată chiar în prag de divorț cu Reghe! Nimeni nu s-a așteptat șa așa mărturisire

Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan

Deși Dani Mocanu a vorbit destul de rar despre relațiile sale amoroase, iată că mesajul postat pe rețelele de socializare a iscat un val de reacții și s-a viralizat în timp record. Fără să stea prea mult pe gânduri Dani Mocanu a transmis un mesaj neașteptat pentru Anamariei Prodan.

Celebrul manelist a mai explicat că Anamaria Prodan nu ar trebui să fie supărată că “nu are cine să o iubească”,  acesta fiind un bun prilej ca Dani Mocanu să se declare îndrăgostit încă de când era mic de impresară.

”Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Dani Mocanu scoate și piesă pentru Anamaria Prodan

Nimeni nu s-ar fi gândit că Dani Mocanu are așa sentimente puternice pentru Anamaria Prodan. Însă odată ce și-a mărturisit sentimentele, celebrul manelistul i-a făcut și o promisiune impresarei sale preferate.

Dani Mocanu a mărturisit că următoarea piesă pe care o va scoate va fi dedicație specială pentru Anamaria Prodan.

Fanii cântărețului de manele sunt acum în extaz și nerăbdători să audă noua piesă, mai ales că mai toate piesele lui Dani Mocanu ajung în topul clipurilor cu milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Etichete: