Redactia.ro
Home » TV » Ce mesaj a transmis Maria Paraschiv după finala „Chefi la cuțite”. Toți fanii au rămas fără cuvinte când l-au citit

Ce mesaj a transmis Maria Paraschiv după finala „Chefi la cuțite”. Toți fanii au rămas fără cuvinte când l-au citit

GALERIE FOTO (4)

Maria Paraschiv s-a numărat printre concurentele care au impresionat în mod deosebit în emisiunea culinară de la Antena 1. În afara pasiunii sale pentru gătit, ea a împărtășit și o poveste de viață profund emoționantă, care i-a atins pe cei trei jurați încă de la început. Maria Paraschiv a discutat despre membrii familiei sale, dar acum a ales să aducă un omagiu bunicii sale, o persoană deosebit de importantă în viața ei. Mai jos găsiți mesajul recent postat de ea pe internet.

Ce mesaj a transmis Maria Paraschiv după finala „Chefi la cuțite”

Maria Paraschiv a reușit să cucerească jurații de la Antena 1 încă din etapa preselecțiilor, ceea ce a dus-o departe în competiția culinară „Chefi la cuțite”. Cu toate că emana un aer plin de energie și entuziasm, viața ei personală a fost marcată de momente dificile, mai ales în urma divorțului părinților săi.

Cel mai dureros a fost impactul provocat de absența implicării tatălui său în creșterea ei, având o reîntâlnire cu el când avea deja 19 ani. Maria este, în schimb, recunoscătoare bunicii sale pentru grija deosebită pe care i-a purtat-o și pentru faptul că a sprijinit-o în cele mai dificile momente din viața ta.

În urmă cu puțin timp, Maria Paraschiv a distribuit un mesaj emoționant, care i-a uimit pe toți fanii acesteia. După ce finalistul emisiunii a fost desemnat, în persoana lui Janni Alexandridis, Maria a decis că este momentul să-și aștearnă gândurile pe contul personal de Instagram.

maria alaturi de bunica
Maria, alături de bunica sa

Mesajul Mariei i-a emoționat pe fani

„Aseară eu am câștigat! Nu există premiu mai mare pentru mine, banii nu pot cumpăra momentele pe care eu le-am trăit la @chefilacutite alături de bunica. Datorită ei, datorită bunicului meu despre care vă voi povesti cu o altă ocazie, am avut o copilărie de poveste.

Bunica este cea care mă trezea în fiecare dimineață cu pupici și îmbrățișări făcându-mi ziua frumoasă de la bun început, cu micul dejun și pachețelul gata pregătite, cea care ieșea pe geam să mă aștepte știind că ajung de la grădinița/școala. Aveam mereu prânzul pregătit cu 3 feluri de mâncare, iar în tot acest timp comunica cu mine despre cum s-a desfășurat ziua mea și ea este cea care m-a învățat să fiu responsabilă în casă făcând zilnic activități mici dar plăcute cu mine în casă.

Am avut o copilărie plină de activități, mergând cu mine atât ea cât și bunicul meu la orice sport vedeam și îmidoream să încerc, la școala de muzică și multe altele. Mi-a umplut sufletul cu artă și frumos mergând cu mine aproape în fiecare weekend la teatru, citindu-mi sauascultând povești cu mine în fiecare seară înainte de culcare.

M-a învățat să apreciez și să valorific munca și implicarea oamenilor, să văd dincolo de aparențe și să îmi exprim sentimentele.Vă mulțumesc vouă, celor care ne-ați urmărit și mi-ați ascultat povestea, mulțumesc @chefilacutite pentru că datorită vouă am una dintre cele mai frumoase amintiri alături de bunica mea!„, este postarea făcută de Maria Paraschiv, după finala „Chefi la cuțite”, pe pagina ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: