Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a transmis Viviana Sposub după ce s-a împăcat cu George Burcea. Detalii „picante” din intimitatea brunetei

Ce mesaj a transmis Viviana Sposub după ce s-a împăcat cu George Burcea. Detalii „picante” din intimitatea brunetei

Momentul când Viviana Sposub și fiica cea mică a lui George Burcea se îmbrățișează. Ce i-a spus când fetița i-a sărit în brațe

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Ei au fost surprinși vineri, 1 septembrie, împreună, iar cancan.ro anunță că cei doi s-au împăcat.

Actorul i-a cumpărat flori iubitei sale și a petrecut timp cu aceasta.

A împăcat-o cu flori şi cu un pepene

Se pare că actorul a reuşit s-o împace pe pe Viviana oferindu-i flori şi un pepene. Amândoi erau îmbrăcați cu ținute lejere, iar activitățile lor erau unele obișnuite, semn că cei doi și-au reluat relația, iar totul merge ca înainte de despărțire. Momentan, niciunul nu a confirmat împăcarea, însă imaginile surprinse de paparazzi sunt grăitoare.

Oricum, cei doi amorezi nu au putut să stea prea mult unul fără celălalt și au mai dat o șansă legăturii amoroase, mai ales că au format un cuplu unit și solid timp de 3 ani. Bruneta și artistul au fost văzuți împreună în urmă cu puțin timp.

Viviana Sposub a venit cu primul mesaj către fanii săi. După ce urmăritorii au sfătuit-o să își facă o manichiură modernă, cu jumătate de unghie albă și jumătate colorată, artista a ascultat sfatul. Mulțumită de rezultat, a pus un vlog.

M-am decis astăzi să încerc ceva nou și anume construcție cu gel. Atât voi, cât și Alexia (manichiurista, n.r.), mi-ați recomandat să-mi fac baby boomer și sunt tare curioasă de rezultatul final.

Ce credeți? Îmi place tare mult și forma, și modelul. Cred că sunt cele mai elegante unghii pe care le-am avut vreodată.

Pentru pedichiură, am făcut o alegere care mi-e foarte rapidă. Fetelor, credeți-mă, nu o să dați niciodată greș cu un alb lăptos”, s-a destăinuit fosta prezentatoare TV.

De ce se certaseră Viviana şi George?

Viviana Sposub ar fi fost cea care a vrut să încheie relație. O sursă apropiată cuplului le povestea celor de la cancan.ro că totul ar fi început în Statele Unite.

Vivianei i-a plăcut enorm acolo și dorea să își construiască o carieră solidă. Lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, astfel că a fost nevoită să revină în România, alături de George Burcea.

Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, povestea sursa citată, pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: