Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub şi-a înşelat iubitul? Frumoasa brunetă, prinsă în maşină cu o vedetă de la Pro TV

Viviana Sposub şi-a înşelat iubitul? Frumoasa brunetă, prinsă în maşină cu o vedetă de la Pro TV

De la prezentatoarea rubricii Meteo, de la Antena 1, la o adevărată vedetă în reality show-urile de la TV. Acesta a fost traseul scurt şi rapid parcurs de Viviana Sposub.

Sexy-vedeta a răpit, în acest timp, şi inimile bărbaţilor din industrie.

L-a înşelat pe Ionuț Rusu cu Ciucă, de la Măruţă?

Viviana a apărut foarte des în clipurile comice ale lui Ionuț Rusu. Cei doi păreau doar colegi de distracție, până în momentul în care au fost surprinşi în timp ce se sărutau pasional.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des.

Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu pentru cancan.ro în urmă cu ceva timp în urmă.

Se pare că frumoasa i-a atras atenţia şi lui Ciucă, celebrul asistent a lui Cătălin Măruţă. Bărbatul a invitat-o într-o seară pe super colega lui dotată la o cină, unde în altă parte dacă nu la un restaurant de pe Șoseaua Nordului. Au plecat împreună cu mașina lui Ciucă, un Mini Cooper în care, cei doi au petrecut muuulte ore, după masa copioasă.

L-a lăsat pe George Burcea pentru Saint Levant?

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea, care a început la filmările pentru „Ferma”, s-a încheiat după 3 ani. Acum, Viviana Sposub s-a afișat cu un alt bărbat. Fosta iubită a actorului a apărut lângă Saint Levant, un cunoscut cântăreț palestinian născut în Ierusalim, dar crescut în Gaza.

Numele real al cântărețului este Marwan Abdelhamid, iar în acest moment el locuiește în California.

I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George.

El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei”, au mărturist apropiaţi ai cuplului.

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu.

Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: