Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub a confirmat despărțirea de George Burcea. Care a fost motivul pentru care au pus capăt relației

Viviana Sposub a confirmat despărțirea de George Burcea. Care a fost motivul pentru care au pus capăt relației

george burcea si viviana

Viviana Sposub și George Burcea au fost unul dintre cele mai populare cupluri din industria showbiz-ului românesc timp de trei ani. În ultima perioadă, au apărut numeroase speculații în presă cu privire la o posibilă despărțire a lor. Viviana Sposub a abordat acest subiect delicat și a spus care este situația, de fapt, între ea și fostul soț al Andreei Bălan.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație

În prezent, motivele exacte care au condus la această despărțire rămân neclare, însă prezentatoarea TV a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care a confirmat că ea și tânărul actor nu mai sunt împreună. În plus, Viviana și-a exprimat dorința ca presa să-i respecte discreția în această perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe contul personal de Instagram.

Motivul despărțirii dintre George Burcea și Viviana

Divergențele minore între cei doi au început să apară după întoarcerea lor din America, când fosta prezentatoare TV a fost din nou confruntată cu problemele pe care actorul le avea în procesul său de divorț cu Andreea Bălan. În plus, conform unei surse apropiate, relația dintre ea și George nu mai era la fel ca înainte și discuțiile neplăcute deveniseră din ce în ce mai dese.

„Vivi și George au luat o pauză în urmă cu câteva săptămâni. Între ei, lucrurile nu mai mergeau la fel ca înainte. După ce s-au întors din America, au decis că e mai bine să stea separați o perioadă. El a plecat singur cu fetele sale mai întâi la Ferma Dacilor, apoi la rudele sale, în Botoșani, și după prin Moldova. Viviana a rămas în București, cu mama sa, decisă să-și acorde timp doar pentru ea”, a declarat o persoană din anturajul fostului cuplu, conform Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: