Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale. Vorbele spuse de artist contrazic acuzațiile bătrânei

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale. Vorbele spuse de artist contrazic acuzațiile bătrânei

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale. În urmă cu o zi, bunica artistului făcea dezvăluiri șocante despre acesta. Mamaia Verginica a declarat că celebrul artist nu o mai caută, în timp ce părinții săi nu se mai ocupă de ea. Deși femeie susține că Velea a abandonat-o, vorbele pe care i le spunea acesta în urmă cu trei ani, susține contrariul.

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale. Vorbele spuse de artist contrazic acuzațiile bătrânei

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale. Bunica lui Alex Velea a ieșit în public și l-a acuzat pe acesta că a abandonat-o. Mamaia Verginica susține că ar fi fost uitată de nepotul ei și de părinții săi. Mai mult, bătrâna îi acuză pe aceștia că în ultimii ani nu au mai ajutat-o, iar cei care se preocupă de soarta ei sunt vecinii. Cu toate astea, vorbele spuse de artist în urmă cu trei ani la adresa bunicii sale, par să contrazică acuzațiile mamaiei Verginica. În perioda când făcea parte din echipa Acces Direct, Alex Velea le-a transmis un mesaj părinților și bunicii sale. Artistul a vorbit foarte frumos la adresa femeii care l-a crescut. ”Mă sfătuiesc mereu cu părinții mei, am avut o relație foarte strânsă. Sunt un om extrem de împlinit și de fericit. Nu există dubii. Le mulțumesc de fiecare dată că s-au mutat aici (n.r. din Craiova la București). Verginica, te iubesc mamaie, te iubesc foarte, foarte mult! În perioada copilăriei, ai mei având un servici destul de dificil, mamaia m-a crescut”, a fost mesajul lui Alex Velea.

Mamaia Verginica nu este de acord cu muzica pe care Alex Velea o produce

Bunica lui Alex Velea, în vârstă de 83 de ani, a făcut declarații surprinzătoare la adresa nepotului său. În cadrul unei emisiuni televizate, femeia a spus că ea a fost cea care l-a crescut și l-a învățat să meargă. Întrebată dacă este de acord cu muzica pe care nepotul său o produce, mamaia Verginica s-a declarat nemulțumită. ”A suna de aseară încontinuu și am răspus o dată. Ce vrei fată, ce vrei? Acum ai vrut să vorbești. Găsea el o năroadă. Și eu din casa asta plec moartă, nu le-o dau. (…) Care nepot, ce nepot, mă? El nu a auzit că mama lui a vorbit cu mine și m-a făcut proastă? Mâine îi iau tablourile și le pun dincolo, să nu o mai văd în fața mea”, a continuat ea seria dezvăluirilor într-o emisiune de televiziune.

Constanța Velea, mama artistului are și ea o altă variantă. Femeia a contrazis-o pe bătrână, spunând că întreaga familie i-a oferit ajutorul, dar ea a refuzat complet. De asemenea, mama lui Alex Velea a mărturisit că i-a spus femeii să se mute la București pentru a fi alături de ei, dar nu a vrut. Au încercat și varianta de a o duce la un azil de bătrâni, dar nici de această dată nu a fost de acord. Potrivit acesteia, Alex Velea nu mai vorbește cu bunica lui pentru că în urmă cu ceva timp l-a dat afară din casă, după ce acesta ar fi spart ceva în apartament. „În momentul în care nu am mai avut putere și forță nu am mai putut. Nu am putut să muncesc în două case. Nu sunt trei ani de când nu ne ducem. Soțul meu a mers înainte de pandemie lunar. Bunica lucrurile astea nu le spune. E posibil după 40 de ani să vorbești asemenea baliverne? Spune că l-ai dat afară pe nepotul dumitale. Ăsta e motivul pentru care nu a mai fost la Craiova”, a declarat mama lui Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: