Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaj i-a transmis Mircea Badea Dianei Șoșoacă, după excluderea din AUR: ”je suis Șoșoacă!”

Ce mesaj i-a transmis Mircea Badea Dianei Șoșoacă, după excluderea din AUR: ”je suis Șoșoacă!”

Ce mesaj i-a transmis Mircea Badea Dianei Șoșoacă, după excluderea din AUR: ”je suis Șoșoacă!”

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, după ce liderii acestui partid s-au săturat de ieșirile vulcanice fie în live-uri, fie chiar la TV. Realizatorii Mircea Badea și Mihai Gâdea au reacționat imediat la această decizie.

Ce mesaj i-a transmis Mircea Badea Dianei Șoșoacă

Prezentatorul Mihai Gâdea a discutat cu invitații săi, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, motivele pentru care Diana Șoșoacă și-a pierdut dreptul de a mai reprezenta partidul AUR. La discuții a participat și colegul său, Mircea Badea, de la emisiunea ”În gura presei”.

”Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună”, a spus Mircea Badea.

Ce mesaj i-a transmis Mircea Badea Dianei Șoșoacă! Realizatorul TV a fost singurul care i-a ținut partea, Unul dintre invitați considerând că afirmațiile acesteia sunt ”aberații”.

”Afirmațiile doamnei Șoșoacă sunt o înșiruire lungă de aberații, de minciuni. Nu i-a impus nimeni nici ce să zică, nici ce să nu zică. Dar a ajuns la un nivel mult prea jos”, a spus unul dintre invitați.

”Au fost câteva momente sublime, printre care aia cu „vă oblig să mergeți la Iași și ăia aplaudau. Adevărul e că dacă mi-ar fi zis și mie vă oblig…mergeam…nici nu se punea problema”, a punctat, însă, Badea.

”A adus atingere intereselor și imaginii partidului” este motivul pentru care Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. „Retragerea sprijinului politic acordat doamnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, este precizarea Biroului Național de Conducere.

De ce a fost exclusă de fapt Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din partidul AUR, din comportamentului neadecvat pe care îl afișează. Membrii partidului nu sunt de acord cu ieșirile senatoarei pe care le afișa în mod public, explicând că Diana Șoșoacă nu poate fi controlată și nu ține cont de sugestiile acestora.

Ce mesaj i-a transmis Mircea Badea Dianei Șoșoacă! Așadar, aceștia au decis să o exludă pe Șoșoacă din partidul AUR. Această propunere a fost făcută de Claudiu Târziu și Sorin Lavric, care s-au arătat deranjați de atitudinea acesteia.

”Ieșirile pe care le-a avut în ultima perioadă, dar si mitingurile pe care le-a făcut, fără să aibă întru-totul susținerea parditudului, inclusiv cel de la Ministerul Sănătății”, a spus Vasile Marcu.

Acesta a precizat că a fost un miting organizat de partid, în frunte cu liderii partidului, dar Diana Șoșoacă a făcut un protest separat, venind mai târziu să forțeze intrarea.

”Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar, din păcate, Diana Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile în momentul în care ești demnitar al statului român. Este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului, domnul Târziu, domnul Lavric”, a declarat Dan Tănasă.

Totodată, politicianul a menționat că senatoarei i s-au comuncat regulile de joc în cadrul Sentului, dar nu a fost interesată de ele.

”Doamna Șosoacă înteleg că vrea să joace singură, pe terenul dânsei, și atunci poate că este și mai bine așa”„Din punctul meu de vedere, din punctul de vedere al deputatului Dan Tănasă, un senator al României nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe Facebook. Este incompatibil, acest gest este incompatibil cu statutul de senator AUR”, a mai declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: