Redactia.ro
Home » Sport » Ce mesaj le-a transmis Edward Iordănescu jucătorilor săi în vestiar după calificarea la EURO 2024: „România a uitat să se bucure”

Ce mesaj le-a transmis Edward Iordănescu jucătorilor săi în vestiar după calificarea la EURO 2024: „România a uitat să se bucure”

Coincidențe uimitoare: Paralele între calificarea României la Euro 2024 și din 1994, potrivit analizei Marca

Iată ce mesaj le-a transmis Edward Iordănescu jucătorilor săi în vestiar după calificarea la EURO 2024!

Ce mesaj le-a transmis Edward Iordănescu jucătorilor săi în vestiar după calificarea la EURO 2024

Edward Iordănescu a sărbătorit alături de jucătorii săi în vestiar după ce România a obținut o victorie importantă în deplasare împotriva Israelului, asigurându-și astfel locul la turneul final al Campionatului European din 2024, care va avea loc în Germania. Victoria cu scorul de 2-1 a fost rezultatul unei munci susținute și a efortului echipei naționale.

Antrenorul naționalei, Edward Iordănescu, a transmis un mesaj puternic și motivant jucătorilor săi în momentul în care a intrat în vestiarul plin de bucurie. Cu un zâmbet pe chip și cu o voce plină de mândrie, Iordănescu a subliniat importanța și privilegiul de a antrena băieți cu valoare și caracter. Acesta a evidențiat faptul că echipa națională a depășit critici și a demonstrat că este capabilă să atingă obiective mari.

Edward Iordănescu: „România a uitat să se bucure”

„Sunt mândru, e un privilegiu că vă antrenez, e cea mai mare bucurie și mândrie a mea. În același timp, România a uitat să se bucure. Hai să le arătăm cum să se bucure!”, a strigat Edward Iordănescu către jucătorii săi, care au început să cânte apoi la unison „România, România, ole, ole, ole!” 

Edward Iordănescu: „Antrenez băieți cu valoare și caracter”

În declarațiile ulterioare făcute la Digi Sport, Iordănescu a subliniat că antrenează „băieți cu valoare și caracter”, evidențiind efortul și contribuția fiecărui jucător la succesul echipei. Cu o notă de recunoștință, Iordănescu a mulțumit familiilor, suporterilor, Federației și președintelui pentru încrederea acordată. De asemenea, a subliniat importanța toleranței și a spus că echipa națională a ținut steagul sus pentru România.

Pe lângă bucuria victoriei, Iordănescu a arătat deschidere către discuții constructive și a subliniat importanța terminării preliminariilor pe primul loc și neînvinși. Mesajul său a fost unul de unitate, mândrie națională și determinare de a continua performanțele bune în viitorul apropiat.

„O bucurie fără margini, probabil zilele următoare vom conștientiza mai bine. Am crezut în băieți. Păreri, critici, critici au fost din prima zi de când am venit, dacă era mai multă toleranță poate puteam să facem și mai bine și mai repede. A fost greu. S-au făcut și multe nedreptăți când am venit la națională, dar merge în plan secund. 

Vreau să mulțumesc familiei, părinții mei, frații mei au fost la meci aici, au venit după națională peste tot. Le mulțumesc tuturor celor care au crezut în echipa națională, de la început sau pe parcurs. Mulțumesc Federației și președintelui care mi-a dat credit total și mână totală liberă, am luat deciziile pe care le-am crezut de cuviință. În ultimul rând îi mulțumesc Lui Dumnezeu, eu sunt credincios. 

Este primul semn că ar trebui să fim mai toleranți cu băieții, e jucător care joacă în Serie A, a muncit, și-a adus contribuția pentru promovarea echipei. Traversa o etapă mai puțin bună și alții au avut perioade de genul și au reușit cu mult sprjin. 

Antrenez băieți cu valoare și caracter, caracter deosebit, nu a fost ușor, când primești gol ai vină. A venit faza dintr-un aut, am gestionat greșit, e greu să începi un meci decisiv de la 1-0, antrenez băieți de valoare, cu mare caracter, sunt mândru de ei toți și de echipă. 

Suntem neînvinși, am atins borne impresionante, echipa națională a ținut steagul sus pentru România. Sunt deschis la orice discuții constructive, referitor la meciul cu Elveția, e important să terminăm neînvinși, înainte de orice, și să terminăm pe primul loc”, a declarat Edward Iordănescu

Sursa foto: gsp.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: