Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaje publica pe rețelele sociale mama din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai ei

Ce mesaje publica pe rețelele sociale mama din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai ei

GALERIE FOTO (2)

O femeie din Timișoara, mamă a doi copii, în vârstă de 33 de ani ce urma să se căsătorească a făcut un gest extrem. Aceasta a șocat întreaga țară!

Iulia s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai ei

Femeia era absolventă la psihologie și a fost găsită împreună cu cei doi micuți, prăbușită chiar lângă un bloc de 10 etaje. Băiețelul avea trei ani și fetița șase. Iulia, mama copiilor urma să se căsătorească cu tatăl micuților după ce divorțez de el în urmă cu câți ani, potrivit Pro TV.

Aceasta locuia, în Timișoara, împreună cu mama ei, iar el în Austria. Micuții au murit alături de mama lor, iar poliția încearcă și acum se dezlege misterul tragicului eveniment. Femeia îi ducea pe micuți, marți dimineață, la grădiniță, iar după câteva zeci de minute au fost găsiți morți în fața unui bloc cu zece etaje.

Iulia părea o femeie fericită pe rețelele sociale

Cunoștințele acesteia spun că femeia posta pe rețelele personale de socializare poze în care părea zâmbitoare și fericită.

Martor: „A strigat o femeie la mine: ‘Sună la Poliție, că sunt trei oameni aici, pe jos’. Am văzut că oamenii nu se mișcă și am sunat la 112”.

Odată ajunși la fața locului, medicii au constatat că Iulia și băiețelul ei erau deja morți, însă fetița avea puls și au crezut că pot să o salveze .

Georgiana Badea, medic SMURD Timișoara: „S-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, fără rezultat”.

În mașina Iuliei s-au găsit hăinuțe ale copiilor, portofelul și telefonul ei. Nu se cunosc intențiile femei și de ce anume s-a dus la blocul respectiv. 

Iulia a urcat pe acoperișul unui bloc, de 10 etaje, alături de copii

Poliția a aflat că pentru a intra în blocul de 10 etaje, femeia a trebuit să convingă pe cineva să-i dea acces, deoarece ușa era încuiată.

Femeia care i-a deschis Iuliei ușa blocului: „Zice: ‘Îmi dați drumul, că am uitat… cum se spune, cartela?’. Zic: ‘Da, cum să nu, la ce etaj mergeți?’. ‘Păi, sus’. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf, buf”.

Criminaliștii au găsit pe acoperișul blocului mai multe probe pe care le-au ridicat. Accesul către acoperiș ar fi trebuit să fie și el blocat .

Locatar: „Eu stau la etajul zece și eu am închis acolo să nu se umble”.

În locul în care au fost găsiți mama și copiii, cineva a aprins o lumânare.

În toamna anului trecut, Iulia vorbea pe pagina personală de socializare despre importanța de a răspândi iubire, deoarece durerea și suferința dăinuie pe pământ, spunea ea.

Luni, vecinii părinților ei, unde se mutase, de o lună, spun că ar fi văzut-o destul de abătută.

„Se vedea că era necăjită”

Vecin: „Era slăbită, se vedea că era necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă, când am văzut-o ieri”.

Sunt semne care ar fi trebuit să îi facă pe apropiații Iuliei să realizeze că este ceva în neregulă cu ea.

„Ne putem gândi că nu își dorea ca acești micuți să rămână fără ea și s-a gândit să plece cu tot cu ei”

Psiholog specializat în depresie, Bianca Brândușa este de părere că de vină ar putea fi „niște probleme apărute în ultimul moment în organizarea căsătoriei pe care femeia de 33 de ani o anunțase, de acum două săptămâni, la Primărie.”, potrivit Pro TV.

Bianca Brândușa, psiholog specializat în depresie: „De cele mai multe ori, cei doi încearcă să îngroape securea războiului și să construiască o altă relație, însă nu de foarte multe ori reușesc să facă acest lucru și atunci această situație poate fi de foarte mare intensitate, de foarte mare conflict. Ne putem gândi că nu își dorea ca acești micuți să rămână fără ea și s-a gândit să plece cu tot cu ei”.

Fostul soț al Iuliei, cu care ea plănuia să se recăsătorească, urmează să se întoarcă din Austria. Polițiștii speră să îi ajute pe acesta să înțeleagă gestul extrem al Iuliei.

Etichete: