Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce mesaje transmit, de fapt, anumite buchete de flori

Ce mesaje transmit, de fapt, anumite buchete de flori

Încă de acum sute de ani, aranjamentele florale au fost folosite pentru a transmite mesaje sau sentimente. Există cu siguranță noțiunea de limbaj al florilor. Trimiterea de flori specifice era ca și cum pretendenții curtau și vorbeau cu tinerele domnișoare prin coduri secrete. De-a lungul anilor, colecția de semnificații ale florilor a evoluat și s-a extins. Ele pot fi captivante, confuze și chiar contradictorii în același timp.

Ce mesaje transmit, de fapt, anumite buchete de flori

În aceste zile în care mesajele emoționante sunt fie lăsate nespuse, fie trimise cu neglijență prin mesaje text sau mesaje de chat, ar fi minunat să vă faceți un obicei din a oferi flori. Află cum să trimiți întotdeauna mesajul potrivit și să atingi punctul dulce pentru fiecare ocazie sau situație folosind aceste diferite categorii de aranjamente florale.

FLORI DE „TE IUBESC”

Există de fapt două tipuri de flori I Love You. Există tipul romantic pentru atunci când vă mărturisiți dragostea pentru prima dată, o mărturisiți din nou pentru aniversarea voastră sau îi cereți mâna în căsătorie printr-o surpriză de logodnă. Acesta cere trandafiri, bujori, lalele în culori îndrăznețe și pasionale, cum ar fi roșu sau magenta.
Cel de-al doilea este tipul de afecțiune al florilor Te iubesc, care frecvent ar putea fi pentru echipa feminină a familiei tale, cum ar fi mama, sora sau fiica ta. Atunci când selectați opțiunile pentru livrarea de flori, mergeți pentru flori în rozuri moi, palide.

FLORI DE „ÎMI PARE RĂU”

Ce modalitate mai bună de a căuta iertarea cuiva decât atunci când sunteți înarmat cu flori de scuze uimitoare? În general, aranjamentele florale albe, cum ar fi un buchet de lalele albe sau un aranjament de orhidee albă, sunt fără îndoială alegerea excelentă atunci când îți ceri scuze. Albul este o culoare simbolică pentru pace și renunțare. Trimiterea de orhidee albe unui client atunci când încerci să te împaci este un gest amabil, menținând în același timp un ton de afaceri.

FLORI DE „ZÂMBEȘTE ȘI FII FERICIT”

Studiile au dovedit de nenumărate ori că aranjamentele florale proaspete sunt primite cu fericire instantanee și sentimente calde de recunoștință. Întoarceți fruntea încruntată a unui prieten sau a unei persoane dragi, înveselindu-i cu florile lor preferate personale. Acest lucru vă oferă puncte în plus și pentru atenția acordată detaliilor. Cu toate acestea, dacă nu sunteți la curent cu preferințele lor, cel mai sigur pariu ar fi să comandați flori în nuanțe luminoase și jucăușe.

FLORI DE „ÎNSĂNĂTOȘIRE GRABNICĂ”

Dacă o persoană dragă este în spital sau dacă tu însuți te simți un pic mai puțin bine, cumpără un aranjament floral mixt în nuanțe pastelate vesele de roz, galben, verde. Margaretele, lalelele și orhideele sunt unele dintre cele mai populare flori de însănătoșire grabnică. Doar o simplă privire a acestor flori de vis a vis de ochi poate ridica moralul unei persoane dragi.

FLORI DE FELICITARE

Sărbătoriți fiecare poveste de succes cu aranjamente florale luminoase, în culori solare. Trandafirii galbeni și floarea-soarelui sunt preferatele noastre de top pentru a trimite cele mai bune urări.

FLORI DE SIMPATIE

Atunci când trimiteți mângâiere și compasiune cuiva, un aranjament floral complet alb este, de asemenea, o idee excelentă. Trandafirii albi, crinii stargazer, crinii calla, garoafele și crizantemele sunt perfecte pentru a simboliza pacea și eternitatea. Dar dacă doriți un aranjament floral mixt, se spune să adăugați dantela reginei Anne pentru siguranță,

FLORI DE MULȚUMIRE

Un cadou de bun gust pentru gazde, pentru ori de câte ori ești invitată la o petrecere sau ca semn de apreciere pentru familie, prieteni sau coleg. Garoafele, cameliile, hortensiile și florile de mazăre dulce în culori plăcute de piersică, roz și galben sunt minunate.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: