Redactia.ro
Home » Știri » Ce meserie ar fi avut Simona Halep dacă nu era jucătoare de tenis.„Probabil aş fi studiat…”

Ce meserie ar fi avut Simona Halep dacă nu era jucătoare de tenis.„Probabil aş fi studiat…”

Simona Halep este una dintre cele mai celebre sportive din țara noastră, așa că nu există român care să nu se mândrească cu ea. A muncit mult să ajungă unde este acum, dar nu a avut niciodată șansa să se afirme în alt domeniu. Mulți s-au întrebat ce meserie ar fi avut jucătoarea de tenis dacă nu și-ar fi descoperit pasiunea pentru acest sport, iar răspunsul este unul surpinzător.

Dragostea Simonei Halep pentru tenis s-a născut încă de când era doar un copil în vârstă de 4 ani, așa că se poate spune că sportiva a crescut pe terenul pe teren. S-a antrenat și și-a dedicat viața pasiunii sale, iar în cele din urmă a ajuns să fie cunoscută pe plan mondial pentru performanțele sale.

Ce meserie ar fi avut Simona Halep dacă nu era jucătoare de tenis

Așa se face că jucătoarea de tenis nu își imaginează acum, la vârsta de 30 de ani, că ar fi putut să aleagă altă cale decât sportul. Recunoaște că și-ar fi dorit să urmeze o facultate, însă nu știe neapărat spre ce domeniu s-ar fi orientat. Își amintește totuși că atunci când era în băncile școlii era pasionată de matematică, așa că probabil ar fi ales acest drum în viață.

„Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la 4 ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva! Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi. Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână!”, a spus Simona Halep.

Cine o ajută pe sportivă să-și țină casa mereu în ordine

Putem doar să ne imaginăm cât de dificil este să fii o sportivă de perfomanță, dar Simona Halep reușește mereu cu succes să facă față presiunii. Și-a îmbinat perfect cariera cu viața personală, iar acum este căsătorită și foarte fericită. Atunci când nu este la antrenamente sau plecată la diferite competiții, jucătoarea de tenis preferă să aibă o viață modestă și să se bucure de micile plăceri ale vieții.

Recunoaște totuși că nu s-ar descurca niciodată cu îndatoririle unei soții dacă nu ar avea parte de ajutor, pe care îl primește din partea unei menajere. Așa se face că casa ei și a lui Toni Iuruc este mereu în ordine, lucru la care ține foarte mult.

„Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă merg acolo și îmi revin”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: