Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie are, de fapt, Nina Hariton, câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite 2023, de pe Antena 1. Nimeni nu știa asta

Ce meserie are, de fapt, Nina Hariton, câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite 2023, de pe Antena 1. Nimeni nu știa asta

GALERIE FOTO (2)

Nina Hariton, câștigătoarea sezonului din 2023 al emisiunii Chefi la cuțite, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu abilitățile sale culinare și a obținut nu mai puțin de trei cuțite de aur. Puțini știu cu ce se ocupă, de fapt, concurenta din echipa lui Sorin Bontea.

Deși pe micul ecran a captat atenția publicului prin preparatele sale spectaculoase, în viața de zi cu zi ea nu gătește. Cu toate că producătorii emisiunii au făcut mari eforturi pentru a păstra secretul numelui câștigătorului, s-a aflat că Nina Hariton este marea învingătoare a finalei Chefi la cuțite 2023.

Cu ce se ocupă, de fapt, Nina Hariton

La doar 31 de ani, ea a reușit să-i convingă pe chefi încă de la preselecții, impresionându-i cu talentul său excepțional. Nina Hariton a călătorit de la Paris pentru a participa la emisiune și, deși intenționa să pregătească delicioasele Crepes Suzette, și-a schimbat planurile și a surprins jurații cu un preparat inovator: piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de Bruxelles și kumquats. Această combinație ingenioasă a captat atenția tuturor și l-a impresionat pe Sorin Bontea, care i-a devenit mentor.

Pe parcursul competiției, Nina Hariton s-a descurcat de minune în fața tuturor provocărilor, deși a existat un moment în care Sorin Bontea s-a temut că își va pierde una dintre cele mai puternice concurente ale acestui sezon. Cu toate acestea, tenacitatea și talentul ei au ieșit în evidență, iar Nina Hariton a reușit să obțină marele premiu pus în joc.

Surprinzător pentru mulți, câștigătoarea Chefi la cuțite 2023 nu este bucătăreasă în viața de zi cu zi, așa cum s-ar fi așteptat. În realitate, această femeie de 31 de ani lucrează ca agent imobiliar. Talentul ei excepțional și pasiunea pentru gătit au reprezentat o surpriză pentru toți cei care au urmărit emisiunea.

Cine sunt cei trei finaliști ai emisiunii Chefi la cuțite

În urma ediției de seara trecută, s-au stabilit cine sunt cei trei finaliști ai acestui sezon. Chefii au fost uimiți în momentul în care au aflat că toate cele trei cuțite de aur vor avea ocazia să lupte în marea finală pentru marele premiu.

Pablo, din echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost primul nume rostit de Gina Pistol. Ulterior, i s-a alăturat și Laurențiu Neamțu, din echipa lui Florin Dumitrescu. În cele din urmă, Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea, a fost anunțată că a intrat în marea finală.

„Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus, toate! S-a zbârlit carnea pe mine!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: