Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie are logodnicul Iuliei Albu, Mike. Bărbatul a preferat să fie o figură modestă

Ce meserie are logodnicul Iuliei Albu, Mike. Bărbatul a preferat să fie o figură modestă

Iulia Albu este o figură foarte cunoscută în țara noastră, fiind apreciată pentru eleganța sa, dar și pentru sinceritatea de care a dat mereu dovadă în calitate de critic vestimentar. Cu toate acestea, a preferat ca viața sa privată să rămână ferită de ochii curioșilor, ceea ce a însemnat că Mike, logodnicul său, nu a fost expus lumii din care face parte. Vedeta a vorbit recent despre meseria bărbatului, dar și despre planurile de nuntă pe care le au. 

Ce meserie are logodnicul Iuliei Albu, Mike. Bărbatul a preferat să fie o figură modestă

După divorțul de Mihai Albu, Iulia Albu a preferat ca viața sa privată să nu fie subiect de discuție pentru publicul din România. Nu a ascuns niciodată că are o relație de cinci ani și că s-a logodit, dar identitatea bărbatului din viața sa, Mike, a rămas încă un mister. Bărbatul a sacrificat multe pentru a-și întemeia o familie cu creatoarea de modă, iar ea a dezvăluit recent ce ocupație are pe plan profesional.

Din declarațiile oferite de Iulia, se pare că Mike și-a finalizat studiile în Marea Britanie, unde a studiat muzica. Cântă la vioară, iar talentul său l-a ajutat să obțină și o bursă educațională. Nu a profesat însă în acest domeniu, ci s-a orientat către publicitate și marketing.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing’, a spus Iulia Albu pentru OK!magazine.

Ce planuri de viitor au Iulia Albu și logodnicul său

Iulia Albu a relatat cum povestea sa de dragoste cu Mike a fost îngrădită la început de distanță. Bărbatul locuia în Londra, în timp ce ea era nevoită să-și continue activitatea la București. În cele din urmă, acesta a decis să se mute în România, totul pentru a fi mai aproape de femeia cu care intenționează să-și petreacă tot restul vieții.

Creatoarea de modă a mai explicat că ei i-ar fi fost imposibil să facă acest sacrificiu, deoarece fiica sa, Mikaela, locuiește alături de ea. Mihai Albu nu ar fi acceptat niciodată să fie despărțit de fata lui, așa că a fost nevoită să rămână în țară.

„Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici.

Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici.

Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente’, a adăugat ea.

Cât despre nuntă, Iulia Albu are planuri mărețe legate de ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Își dorește ca totul să fie perfect, așa că nu intenționează să se grăbească cu organizarea petrecerii.

„Este o discuţie foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranţă în momentul în care ne vom căsători vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat.”, a mai adăugat ea pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: